Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Rindu Mereka... T-T

Assalamualaikum... 


Rindu... 
Rindu... 
Rindu... 
Rindu dengan mereka.. 
mereka adalah sahabat sejati saya.. mereka kekuatan saya... mereka semangat saya... mereka ada dikala saya rasa saya tiada kekuatan.. mereka sentiasa ada... semua kami kongsi bersama... mereka sahabat saya.. saya sayang mereka... 


*me, wan, finie n mye.. kami gelarkan kami keluarga Gorgon...hahaha nak taw Gorgon 2 apa tnya la En Google...:P*

*yes! kami lagi..heheheh smart xkami? hehehe true story memg Ahlam tinggi dari diorg...hahahakkk.. ni gambar tahun ni bulan 1 pastu dah tak jumpe dah.. jumpa wan jer* 

Wan... dia kakak kami... dia tempat Ahlam akan cari dulu kalu ada pape ... dia kekuatan Ahlam... Ahlam sayang dia sangat-sanagat... rindu dengan dia...hahaha padahal baru satu bulan tak jumpe... heheheh kami selalu berhubung... ada apa-apa jer mesti Ahlam akan cari dia... sama ada nak mintak pendapat or nak luahkan perasaan..hehehe Wan aku sayang ko taw... 

Finie... dia pembakar semangat Ahlam... cara dia dan dia punya gaya.. buat Ahlam rasa selesa dan senang... dia pun kalu Ahlam ada pape mesti cari dia lah... Ahlam sayang dia sangat-sangat... dia sahabat Ahlam... sem lepas tinggal Ahlam dengan dia jer.. kalu ke mana-mana memg kami akan pergi bersama-sama ar... sebab Ahlam dengan dia cos 4 tahun tapi sem ni dia dah takde kat UUM dah.. sebab sem ni dia praktikal...huhuhu so Ahlam sorang-sorang ar..hukhukhuk... rindu dia sangat-sangat... dah hampir 6 bulan tak jumpa dia.... tak pe nanti Ahlam balik kampung mesti jumpa dia lah... tu pun Ahlam kena p Kota Bharu dulu la... sebab dia mek kelate...hehehe.... tak sabar nak balik... 

Mye aka Munah... dia penyeri dan pelawak kami.. kalau takde dia rasanya suram kot...hahaha dia pun dah habis belajar dah.. sekarang dah kerja bz memanjang jer dia nak contac pun susah... huhuhu FB pun bukan buka selalu cam Ahlam yang 24 jam duk online  nih...kihkihkih... dia memg kelakar.... sayang dia jugak... 



*ini adalah sweetheart Ahlam n rumate Ahlam selama setahun setengah... sabah bha...nih gambar masa kami p jogging sama-sama dulu rutin kot...huhuhu cari fitness la katakan sebab taknak melantong dalam baris..:P*

Ika... sweetheart Ahlam... sayang dia sangat-sangat..huhu dah hampir setengah tahun tak jumpa dia.. sebab dia nun jauh di Sabah... sejak dia dah habis belajar dia balik Sabah... huhu tinggalkan Ahlam sorang-sorang dekat UUM tercinte nih... how dare u...kihkihkih tapi tak pe bulan 6 nih kami akan berjumpa kembali... nak peluk dia kuat-kuat..yeh!!! dia comel sangat-sangat...hehehehe dalam intake kami, kami panggil dia 'adik' sebab dalam ramai-ramai dia lah yang paling muda... owhhhh!! memang rindu giler kat dia... dia penyabar orangnya... walaupan Ahlam ni perangai ya ampun! dia tetap sayang Ahlam..(ooohhh perasannya!) kami tinggal sebilik hampir 2 tahun ar lebih kurang... kalau Ahlam sedih dia lah yang Ahlam cari selain budak senget 3 orang 2...kihkihkih

*kami Gorgon Family...waahahahaha...aik camner ada sorg lain jantina nih..hahaha  opss 2 finie punya yer... tapi kami satu kepala...gila2 pnya budak...:P*

yang atas ni gambar last kami bersama-sama huhuhu lepas Tauliah dan masing-masing bawak diri p paraktikal  dan pastu wan, ika dengan mye dah habis belajar... huhuhu susah dah kami nak brkumpul sama-sama.. dan Tn Ai aka GO.. pun dah takde dah kat KD dia dah pindah dah...huhuhu  dan Ahlam doakan dia dengan Finie cepat-cepat kawen.. hehehe tak sabar nak tengok dua orang nih naik pelamin... sorang serius sorang lagi kepala giler2...hahaha tapi diorang saling sayang menyayangi...hehehe 
walauapapun Ahlam sayang diorang sangat-sangat... mereka sahabat Ahlam yang selalu ada disisi Ahlam walauapapun keadaan... terima kasih sahabat...

Kaca Mata Baru Power Pn Baru....

Assalamualaikum semua...

hehehhe... rindu Ahlam x...??? ha apa x...huhuhu xpe lah sapelah Ahlam ni kan.. (ayat sedih)
nerd teddy bear... my friend pnya..hahaha saja jer Ahlam pakaikn dia kaca mata... comel x?

berbalik pada tajuk diatas...hehehe yeh! Ahlam memg pakai kaca mata pn...huhuhu rabun jauh sejak sekolah lagi... tapi dah hampir setengah tahun xpakai sebabnya Ahlam lupe kat mana Ahlam simpan kaca mata Ahlam 2... benda ni jadi lepas Ahlam habis praktikal tahun lepas...wawawawawa kelam kabut nak balik kg la 2...hahaha so cari n cari xjumpe gak tapi still taruh harapan tuk jumpe dgn kaca mata lama Ahlam 2..mahal kot buat dulu...huhuhu  (padam muka...3x)


okhe...sumpah! klu xterdesak Ahlam xkan pakai bnda ni...masa nak pakai rasa cam nak terjun bagunan...hahaha melampaukan..tapi itulah yang Ahlam rasa... hahahaha... maybe org lain cool jer pakaikan... tapi not me k.. :P

untuk tidak menyeksa mata dan diri Ahlam... terpaksala Ahlam pakai contact lenses.. tapi 2 tok beberapa bulan jer...so terpaksa la Ahlam buat kira2 check Ahlam pnya akaun... hurm dan buat la yang baru...wawawawawa.... (pokai!!) tapi xpe tok kemudahan Ahlam jgk...hukhukhuk (sedapkan ati)  tapikan time nak beli contact lenses sblm buat kaca mata Ahlam kena check lu Ahlam pnya kerabunan mata 2...bila org 2 check...huhuhu ternyata power mata Ahlam dah naik...Makkkkk!!! huhuhu oh tidak3x... hurm ptt la dalam kelas Ahlam xleh duk belakang... memg xnmpak la klu Pensyarah tulis apa2 kat papan putih.. member Ahlam la yang jadi mangsa Ahlam tok bagitaw apa yang Pensyarah tulis..huhuhuhu

tapi Ahlam pakai cermin mata pn time kuliah jer pas kuliah buka n simpan...hehehe kat sekolah dulu pn gtu jugak.. klu p jalan2 amat jarang sekali Ahlam pakai... entah maybe xselesa kot... lgpn nampak lagi la jgk skit2... huhuhuhu

hehehehe.. ni masa sem 1 kat UUM... skema kan? hahahahakk..

tranformasi Ahlam... erkk ada perubahan ke? hahah ni masa sem 6 klu xsilap..hahaha

hahahha...new me... Ahlam n kaca mata baru... peace!



p/s: alahai nk hujan ka...huhuhuhu nak g swimming ni camner klu hujan...

Penat!

Assalamualaikum...

minggu yang kelam kabut dan sangat bz sudah brmula...huhuhuhu  bertungkuslumus menyiapkan segala kerja sebelum msuk minggu stdy weeks... Ya Allah serius Ahlam terlalu penat dgn semua ni... penat otak dan badan... hurm tdur pan xcukup kdng2 nak tdur pun xboleh asyik ingt kerja jer...huhuhu kerja group lak member suka bagi kat Ahlam last minute.. geram jgk rasa... dengan sakit lama yang xpandai2 nak sembuh geram.. malam semalam hanya 2 jam setegah jer Ahlam dpt tdur dgn elok pastu dia dtg...hukhuk dah la esk pg nya Ahlam kna bangun awal sbb ada projek luar.. Wajib! maknanya kul 3.30a.m bgun 2 memg Ahlam xtdur langsung pastu 5.30a.m trus p mandi n siap2 nk ke Jitra Kedah sampailah ke ptg, sampai bilik dah kul 7.00 p.m...hurm terkejar2 solat asar...huhuhuhu

*ni la yang program paper elektif bebas Ahlam..memg terbaikkk lah... hehehe penduduk kg yang sporting n adun Jitra yang cool.... terima kasih diucapkan buat semua.. (t bila free Ahlam akn kongsikn mengenai projek ni ^-^v )*


pas maghrib terus tidur xsedar diri..hahaha pastu bngun balik huhuhu (trpaksa klu x memeg xsedar langsung kot sbb ada agsmnt kna hntr pg2 ahad..opss klu xjgk terlepas la isyak yer...huhuhu nasib baik...) dan skrg Ahlam tgh berusaha keras nk siapkan soalan Pengujian yang susah bagat nih...huhuhu susah kot sbb dah lama x buat kira2 n graf2 bagai nih..last buat banda gini sem 4 kot...huhuhuhu beberapa tahun yg lepas dan sem last ni lak jumpe balik aduh!! kepala otak dah bekarat dah... 2 la banda senang dah jadi susah balik...wawawawawawa

*bertemankan kertas graf calculator n milo panas...huuhuhu....jem2!!..*


*ana, yati, zila.... aku nak tiruuuuuuuuu!!! kihkihkih :P*



p/s: nmpak gayanya xtdur sampai subuh la ni..hurm...sib baik kelas pagi esk tunda ke ptg...huhuhu tapi agsmnt ni blum siap n kna hantar pg..Makkkkk tulung ankmu ini...huhuhuhu btw doakn Ahlam dpt buat yer...kihkihkih...:P

Jangan diLayan PeRasaAn Itu...

Assalamuaalaikum...


entah mengapa mulut berat untuk berkata-kata... hati pula resah dengan tiba-tiba... rasa sayu menyapa diri... perlukan aku untuk membazirkan air mata? perlukan aku untuk menyesali segala yang telah terjadi? perlukah aku menyoal diri salah siapakah semua ini terjadi? perlukah aku??? 

mungkin jika aku tidak memilih jalan ini dulu, aku tidak begini.. itu semua adalah mungkin..hurm 

OLEH ITU AHLAM KAU JANGAN DILAYAN PERASAAN ITU..!!! 

teruskan perjalanan mu.. ia masih panjang lagi didepan sana  banyak lagi yang akan kau temui dan tempuhi... tabahkan hati dan teruskan berjalan bersama seyuman mu itu... ^-^v


jika boleh... ingin di delete segalanya...

Entahlah...

ASsalamualaikum...


apa kabar semua rakan2?...huhuhu sory dah beberapa minggu Ahlam xupdate blog.. sebenarnya banyak yang Ahlam nk coretkan kt diari online Ahlam ni..tpi xde mood..hehehe... sory yer!

Entahlah...hurm...Entahlah... itu lah jawapan Ahlam bila tiap kali kawan2 n family Ahlam tanya.. bila diorg tgok Ahlam cam xde perasaan..hahaha... maybe itu bkn jwpn yang mereka inginkan...tapi biarlah mereka2 yang terdekat jer tahu apa yang terjadi pada Ahlam.. Ahlam tidak bersedia untuk ceritakan semuanya... ^-^v


muka xde perasaan camni kot...hahaha..untunglah klu comel gini...kihkihkih


so bila mood mengedik Ahlam dtg lagi utk update diari online ni insyaAllah akan adalah status trbaru...hehehe lagipn Ahlam tgh bz dgn final sem...huhuhu gerun n sedih coz xlama lgi dah nk tinggalkn alam kampus yang best ni... erkkk best ker...kihkihkih...

btw...thanks buat blogger2 yang follow blog Ahlam ni.. ^-^v



HURM... ENTAHLAH....hehehhehe 
 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS