Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Tak CUkup TIDUr+Rambut GuguR+bOtaK

Assalamualaikum dan Selamat Pagi Semua....


wahhh.. nilah entry pertama Ahlam pd pukul 8 pagi lebih...hahaha... entah bagun2 jer tidur terus ada idea nk tulis something...hehehehe

hurm.. hari minggu yg lepas hari ahad lepas.. Ahlam n the gang p lah shopping utk persiapan Konvo... so kebetulan mamber Ahlam sorg ni nak potong rambut... Ahlam memg nk potong jgk so p la sekali dgn dia potong rambut kat satu salon ni... member Ahlam potong memg pendek la ala2 korea gtu u...hahaha

Ahlam lak potong pendek jgk, tapi xla pendek sgt.. boleh tochang lg lah..hehehe.. masa nk potong 2 amoi 2 tnya Ahlam.. "u selalu tidur lambat yer?'' ' errkk!!' Ahlam trkejut dlm hati mcm mana amoi ni taw.. pastu Ahlam tnya dia balik 'ermm.. mcm mana u taw miss?' dia cakap " u pnya rambut bnyak gugur kan?" Ahlam iyerkan.. sbb memg rambut Ahlam bnyak gugur... pastu dia ckplah rambut gugur Ahlam ni dah teruk dia kata Ahlam kena jaga betul2...kna cukup tidur... kna selalu buat tredment la.. pkai 2 la.. pkai ni la..bla..bla..bla..klu tak nanti BOTAK! huhuhu

Ahlam trfikir.. la selama ni Ahlam ingat sebab rambut panjag  2 sebab rambut Ahlam cepat gugur n cepat putus rupa2nya xcukup tidur mainkn peranan jgk... huhuhuhu... dan Ahlam terfikir jgk klu ini sekadar nk suruh Ahlam beli produk dia...hahaha tapi xbeli pape pn... :P tapi lepas amoi 2 ckp mcm 2 Ahlam risau jgk...huhuhuhu.... so kna jaga lah elok2.. kna cukup tdur, kena tidur awal...hahahaha


*rambut Ahlam camni ar sejibik!...hahaha  panjang lebat dan bergurai2..kehkehkeh*




*huhuhu...takkkknakkkk!!! dia xpe cantik..kehkehkeh!!*





moral of the story... jgn tidur lambat yer nanti BOTAK!

okhe 2 saja...setakat ni... hahaha nk siap2 p kerja... adios....

SaKit yaNg Tak kaN HilanG

Assalamualaikum...

buat Dia disana...

walau seribu kali kamu memohon maaf pada saya.. sakitnya xkan pernah hilang... saya bukan pendendam namun hati yang terluka cukup payah utuk sembuh... hati saya buka barangan yang boleh dibaiki...  walaupn saya sudah maafkan kamu dan cuba melupakan namun hati saya masih pedih menanggung segalanya... kenangan yang cuba saya hapuskan cukup kuat melekat dalam ingatan.. sakitnya amat terasa...

segala yang saya lakukan semuanya berkaitan dangan kamu... apa yang suka juga kebanyakan kamu suka... bagaimana utk saya hapuskannya? tiap kali solat saya memohon padaNya Yang Esa moga  saya terus melupakan kamu... saya menyibukkan diri dengan pelajaran dan pekerjaan saya... supaya saya tidak terus memikirkan kamu... namun ada saja yang bertanya.. pedihnya utk saya menjawab... 

saya cuba untuk mengelak dari segalanya mengenai kamu.. bahkan kawan juga keluarga kamu saya sudah tidak hubungi mereka lagi... saya bagaikan menjauhkan diri dari mereka yang mengenali kamu dan juga rapat dgn kamu... saya takut utk tahu akan perkembangan kamu.. bagi saya biarlah saya tidak tahu walaupan hati saya meronta2 ingin tahu mengenai diri kamu.. adakah kamu sihat, dimana kamu bekerja sekarang, sudah ada penggantikah... namun saya diamkan saya semua itu.. saya halang diri saya  untuk ambil tahu segalanya mengenai kamu...  supaya saya tidak menambahkan sakit dalam hati saya...

saya redha dgn apa yang berlaku.. kita tidak pernah bergaduh... sejak kali terakhir saya dengar kata2 pedih lgi sakit itu, saya tidak pernah mendengar lagi suara kamu... hampir sebulan saya off hp dan tidak on9.. dunia saya hanya pada buku, pelajaran dan kelas sahaja... jiwa saya kosong sehingga sekarang saya bagaikan sudah serik... ada yang menghantar salam pengenalan pada saya namun cukuplah dulu... hati saya masih sakit..dan mungkin akan terus sakit... 

saya maafkan kamu.... doakan saya dapat melupakan segalanya.... moga kamu bahagia disana...




moga saya mempu senyum semanis dulu kembali.. ^-^v




p/s:pe macam feeling x? hehehe

TidUrlaH AhLam...

Assalamualaikum semua... ^-^v


Salam Syawal... hehehe dah lama Ahlam xupdate pape kan... huhuhu bukan apa Ahlam bz sgt2... time raya sibuk jadi pngasuh aka babysitter xbergaji...hahaha lepas raya kena p kursus lak.. hurm memg bz sgt2 lah...hahaha ada masa terluangpn Ahlam hbiskan untuk berehat jer (pdhal tdur...kihkihkih :P )  maafkan saya..huhuhu sebab xupdate pape n dah lama xmelawat kawan2 blog semua...   

malam ni Ahlam xtaw kenapa Ahlam xleh nak lelapkan mata... hurm dah berkali2 Ahlam cuba tapi xdapat jgk.. dah beberapa hari macam ni... haisy!!! mungkin banyak benda yang Ahlam fikirkan kut.... dalam kepala otak ni macam2 pekara ada.. memang serabut sgt2... huhuhu ditambah pulak dgn sikap seseorang yang mendiamkan diri.. call xangkat, msg xbalas.. chat xde respon... pening Ahlam fikir nape lah seseorang 2 jadi cam 2??????  mungkin msg yang Ahlam trsalah hantar 2 kot... huhuhu  biarlah dia malas nk fikir (malas nk fikirlah konon...huhuhu)

dah bermacam2 cara dah buat ni masih xleh nak lelap jgk... adeh dah la esk Ahlam kna bangun awal sebab ada hal dkt tmpat kerja hurm ada gotong royong dan ujian kecerdasan/UC aduhai.. klu xcukup tdur camner nak buat UC habislah Ahlam kan...hukhuk xpe Ahlam kan kuat... hari2 minum milo... hohoho... hurm k lah t kalau ada masa free Ahlam akan cuba update dan ronda2 blog kawan2 yer..insyaAllah ^-^v

 comel jerkan...hahaha

kan best kalau dpt tdur cam baby ni...huhuhu

tidurlah Ahlam... tidurlah Ahlam....hukhukhuk


p/s:ada sape2 yang tahu petua spya boleh tdur x? hehehe
 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS