Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

SELAMAT HARI RAYA...

Assalamualaikum...


rasanya tak terlambat lagi untuk saya Ahlam Miera Shafie aka Amirah untuk mengucapkan...


hurm..dah lama xupdate dan melawat blog2 rakan2 blogger...tak sibuk sebenarnya cuma sedikit sedih dan kurang sihat... inshaaAllah jika semuanya kembali seperti biasa Ahlam akan kembali aktif..inshaaAllah...






p/s: doakan saya kembali sembuh seperti biasa dan saya boleh melakukan aktiviti lasak seperti mana diri saya suka... doakan yer.. ^-^v 




salam sayang...AhlamMieraShafie!

TAK DAPAT KESAN!

Assalamualaikum...

ayoyoyo!!!! macam mana saya nak selesaikan masalah follow dan follow balik? kebanyakkan yang follow saya, saya akan follow balik tapi ada juga yang saya tak dapat kesan mereka... tiada link atau alamat blog mereka untuk saya terjah dan follow balik puas saya usha2 klik situ klik sini tapi xdapat...saya jadi bingung! saya akui yang saya kurang mahir dalam bab2 teknologi internet nih tapi mengikut pengatahuan yang sedia sikit ini bila kita klik dekat profile mereka kebanyakannya ada link untuk ke blok mereka tapi ada sesetengah yang tidak meletakkan link di profile mereka dan ini amat meyusahkan saya dalam proses untuk follow balik...huhuhu dan saya rasa sedih untuk itu, rasa bersalah..wawawa

contoh:
#klik pd gambar utk paparan jelas...

rakan-rakan yang follow saya dan saya tak follow balik 2 maafkan saya, bukan tak nak follow balik tapi masalahnya itulah...huhuhu ada yang tidak mempunya link di profil tapi mereka comment di cbox dgn meyertakan link blog mereka itu sgt membantu saya untuk kesan mereka tapi yang tidak tinggalkan jejak 2 buat saya jadi serba salah... maafkan saya sekali lagi... :(


salam 27 ramadan


p/s: entry ni sebenarnya entry lama dah beberape bulan lepas lagi saya tulis tapi baru hari ini saya publishkan...huhuhuhu
 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS