Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

BILA AKU YANG BOSAN!

Assalamualaikum...

malam ni memg rasa bosan sangat2.. mungkin sebab anak2 buah saya yang nakal 2 orang 2 xde kot.. klu tak hari2 duk bergaduh dengan diorang jer sampaikan saya ni hilang suara sebab terjerit2 kat diorang.. kejap Muhammad Adam jangannn!!! kejap Shamin Naufal jangannnnn!!!! hukhukhuk... so malam ni rasa sunyi jer...

padahal saya ada kerja bertimbun2 tapi xbuat pun...kihkihkih pahtu duk cakap bosan2... hahahakk but i miss them... hurmmm papepun esok malam dah nak balik kedah dah sebab dah start kelas dan hari ahad pas kelas terus ke shah alam.. hurmm bosan2..hohohoho

memg tak tahu nak buat apa nih.. mak pun dah tidur.. nak makan, perut dah trsangat kenyang, nak tidur rasa mcm awal sgt, nak br'FB' rasa bosan lak.. xde org nak tegur pastu xde benda menarik pun.. tapi sebab bosan maka terjadilah entry sengal xberapa sengal nih... hehehe

*saya pun dah kena jangkitan benda alah nih..hehehe tapi xguna sgt pn..kdng2 jew*



p/s: 1) erkk.. kami memg ajar panggil anak2 buah kami dengan nama penuh walaupun xdelah penuh sangat pun sebab nama diorg memg panjang2 lebih dari 3, so 2 pun dh separuh nama diorg..hehehe(erkk tibe2 jew kan xde org tanya pun..hehehe)... 2) asal ber'saya' lak saya ni yer...hehehe

okhe..itu saja..jumpa lagi.. salam sayang...
 AhlamMieraShafie!

KENAPA LAMA MENYEPI...?

Assalamualaikum semua sahabat blogger tersayang!!!...


wahduh3! lama sudah ya Ahlam menyepikan diri dalam dunia blog ini ya...wawawa udah dua bulan ya.. huhuhu kena sampuk dgn minah indo dkt Shah Alam.. kihkihkih :P ok back to topic... hurm  sebenarnya Ahlam menyepi disebabkan ini...

sebelum itu, Ahlam nak ucapkan tahniah buat pasukan Pahang atas kejayaan menjuarai Piala Malaysia 2013 sebentar tadi.. untuk TRW cuba lagi tahun hadapan, Kelantan terbaik tahun ini... apapun This is Pantai Timur!!! moga tahun depan Terengganu bangkit...yehhh!!! lalalalala :P

okhe sambung tengok bawah!

--->sila lihat gambar dibawah<----
-
-
-
-
-
-
-
-


*back to school as a postgraduate student.. alhamdulilah.. moga semuanya berjalan lancar.. inshaaAllah akan tamat pengajian dalam masa 2 tahun lagi... sibuk mengulang kaji.. namun tak susah bagi Ahlam sebabnya course yang ditawarkan ini sangat biasa dengan Ahlam so tak susahlah nak belajar.. hehehehe *


*ooopppss.. bukan Ahlam yang ambil exam ini yer...hehehe tapi budak kolej tempat Ahlam kerja part time.. alhamdulillah.. jika tiada aral dan ditawarkan kerja tetap inshaaAllah akan terus di kolej ini... oleh sebab itu, Ahlam terpaksa berulang alik dari Kedah ke Shah Alam.. penat memang penat tapi demi mencari rezeki yang halal ku gagahi jua..cehwahh ayat.. hehehe *


*paling menyedihkan... my mum masuk hopital secara mengejut.. hanya Allah sahaja yang tahu betapa risaunya kami adik beradik... Ahlam bila dapat call dari kakak terus balik ke kampung.. hampir seminggu lebih mak dalam wad di HUSM.. tapi alhamdulillah tahap kritikalnya beransur pulih dan sekarang dia sudah hampir 3 minggu keluar wad dan sudah boleh bangun dan berjalan seperti biasa walaupun nampak uzur... huhuhuhu.. doakan mak Ahlam kembali sihat yer.. :) *





itulah yang berlaku pada Ahlam seepanjang dua bulan ini... huhuhu terpaksa meyesuaikan diri dengan keadaan yang berlaku sebagai full time student dengan part time job yang jauh berbatu diantara utara dengan barat dan sekali sekala akan pulang ke pantai timur menjenguk ibu yang tidak sihat dengan kondisi diri yang belum 100% sihat... cabaran buat Ahlam... buat rakan-rakan blog doakan Ahlam dan Mak Ahlam kembali sihat... ^-^ okeh sampai disini saja buat kali ini... tatatititutu


p/s:ayat lintang pukang, susunan perengang berserabut.. moga anda semua faham apa yang Ahlam nak sampaikan..wawawawa

salam sayang
AhlamMieraShafie!
 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS