Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Dapat Hadiah Dari Blogger Barniyah Ammara....

Assalamualaikum...





yahoooo!!!! (sambil lompat-lompat!!!)... Ahlam dapat hadiah U... ada orang baik hati bagi Ahlam hadiah.. Doodle cute untuk Ahlam.. ofkozlah Ahlam teruja!... yerlah ada orang susah payah melukis doodle cute miute tu tuk Ahlam... lagi pun mana pernah ada orang nak bagi hadiah macam tu dekat Ahlam... Btw thanks to blogger muda remaja dan berbakat besar  Barniyah Ammara...




 inilah page blog tersebut.. nak jeguk-jeguk silalah tekan gambar ini...

inilah blognya.. comelkan nak ke blognya bolehlah tekan gambar nih... 




inilah hadiahnya.. comelkan????? macam Ahlamkan...hahahaha







dengan ini Ahlam ingin mengucapkan terima kasih yang tak terhingga buat Barniyah Ammara kerana bersusah payah membuat/mencipta doodle yang comel ini buat Ahlam...hehehehe Ahlam tahu doodle ni bukan senang nak buat kalau kita xpandai... #sebabAhlampernahbuatduludantaklawamacamBarniyahbuat....huhuhuhu


samapai kita berjumpa lagi... tatatititutu


p/s: tahniah buat pemenag giveaway 3000 followers.. yg dapat hadiah dr sy sila emailkan segala butiran diri di alamat email saya alammiera@yahoo.com... tq

Maal Hijrah 1436H

Assalamualaikum...



#credittofacebookfanpageHalizaHelmi...


Salam Maal Hijrah 1436H buat rakan-rakan blogger semua.. moga tahun baru nih segalanya akan lebih baik hendaknya dan marilah sama-sama kita mengejar keredaanNya... inshaAllah...


salam sayang
^-^v





Aku Insan Biasa...

Assalamualaikum...




Aku insan biasa...
Sudah lama dibenci, sudah biasa dikeji, sudah puas dicaci, sudah lali didengki, sudah cukup dikhianati dan hanya pekara biasa diumpati...
Aku insan biasa, jika Tuhan kata itulah rezekimu, maka itulah rezekiku....
walaupun tak pernah ku lupa berusaha seboleh mungkin. Bukan malas, bukan tak rajin... Namun itulah rezekiku...
"Takdir kita berbeza, nasib kita tak sama, rezeki kita tak serupa"
Namun impianku tinggi, setinggi bintang, tak ku kejar harta bertimbun, hanya ku impikan ilmu untuk dikongsikan dan hidup yang aman...
Aku tak kaya, aku juga tak berupa, ku hanya ada ilmu dunia yang sedikit cuma... Namun ada juga yang kurang senang... Cukuplah, cukuplah derita dan kesakitan yang dikirimkan. 
Hanya Tuhan yang Maha Mengetahui...
Mungkin Mati baru puas hati....

Aku insan biasa tak punya apa...
Hanya insan biasa...
Aku insan biasa....







salam sayang
AhlamMieraShafie...
UUMSintok181014(1145)




PARIS SOUVENIRS GIVEAWAY

 Assalamualaikum.. 



moh ler kita join!!!!


\


nak tahu syaratnya dengan lanjut sila tekan banner ini... ^-^v



saya tag:



giveaway nih berakhir 28 oktober 2014....



wish me luck!!!!






Happy dan Bangga... hahaha

Assalamualaikum 


HOllla!!! awat lak Si Ahlam nih happy dan berbangga diri lak tu.. hahaha sebabnya Ahlam dah berjaya menempet iklan Nuffnang  ditempat yang payah giler tu...alah yang dekat last entry tu.. hehehe dah lama dah duk usha-usha cara-cara nak letakkan benda alah tu.. tapi asyik tak menjadi jer.. berpuluh-puluh blog tutorial dah Ahlam baca tapi ada yang terlalu simple sampaikan Ahlam tak paham langsung... nasib baiklah diri ini terjumpa blog Akak Nukilan Kenit nih... akhirnya Ahlam berjaya jugak... hehehehe 


Alah kalau orang lain baca nih buat malu jerkan... padahal orang lain lagi advance lagi dari Ahlam kan... hahaha tapi Ahlam nak membanggakan diri jugak! hahaha 



tengok... tak tahu apelah benda alah tu... hahaha code-code yang memeningkan... hahahaha



tengok tu comel kan???? hahahaha



well gud job Miss Ahlam... (puji diri sat noh..jangan marah! :P) tatatititutu!!!!




p/s: jangan lupa join 3000 Followers Giveaway yer.. banyak hadiah menarik menanti anda... ^-^v

Meh Join Giveway: 3000 followers Giveway


Assalamualaikum Semuaaaaa!!! 



Ayoyo!.. Ahlam memohon maaf diatas ketidak 'update'dan entry selamat hampir seminggu.. eleh macam Ahlam tak biasa buat kerja nih kan... kihkihkih..  

eh lupa lak.. kawan-kawan sapa-sapa yang nak join  Giveway nih silalah tekan benner dibawah nih... rugi klu  tak join habaq hang... hadiah dia perghhhhhh!! masyukkk.... hehehe







tarikh tutup sehingga 21/10/2014

jomlah join  rugi taw... hehehehe








okhe sampai sini saja... bababibibubu!!!!





 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS