Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Menang Giveaway... tapiiiii

Assalamualaikum...



 hai semua...


beberapa bulan lepas.. time bulan ramadan kot kalu tak silap Ahlam... Ahlam ada join satu Giveaway nih... anjuran satu blog awsome! dan.. dan.. dan... Ahlam menang!!!! yeyhhhh!!! tapiiiiiiiiii... (nah ambik kau panjang benor tapi tuh... disebabkan rasa keciwawawa... hahaha) Ahlam terlepas hadiah tuh.. sedeh dan sadih rasanya diri ini.. tapi nak buat macam mana takde rezekikan... silap Ahlam jugak sebabnya bercuti sakan sampaikan blog pn terabai dan tak tahu diri ini terpilih antara orang yang bertuah... Ahlam sedar-sedar pun dah tamat tempoh untuk claim hadiah yang dramatik lagi tragiknya ialah Ahlam sedar pun tarikh tuh terlambat sehari... maka berhuhulah Ahlam... kihkihkih

itu adalah kali kedua Ahlam menang gaveaway dari berpuluh, beratus dan berjuta-juta giveaway yg Ahlam masuk.. (ater nampak nau nipuuunye...berpuluh yer kot...hehehe)... alhamdulillah tapi menang pun dah bukan rezeki Ahlam nak dapat hadiah kan... so kita chill!!! hehehe



btw thanks pada penganjur yang menganjurkan giveaway tersebut! ^-^v

BLOG PUN BERCUTI...

Assalamualaikum....






apa khabar semua... harap sihat-sihat saja... lama betui Ahlam tak update blog kan... tuan blog bercuti maka blog pun bercuti.. huhuhu hati ni nak jer update entry baru tapi bila teringatkan ada tetamu tak diundang yg selalu datang  menjegah ke blog buruk Ahlam ni.. niat dan semangat nak update terus hilang tah kemana... hurm ni pun sebab rindu sangat nak berceloteh dekat sini...  yerlah dekat 2 bulan lebih jgk Ahlam tak update kan.. last update sebelum balik berhari raya di kampung.. sekarang  bulan syawal pun dah habis... huhuhu

samapaikan ucapan selamat hari raya pun tak di postkan.. wawawa im so sorry friends... oklah Ahlam nak cau dulu... hehehe 



moga berjumpa lagi di entry akan datang!!!! miss u all!





love
AhlamMieraShafie
 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS