Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Giveaway October 2015 Cash RM500 by Emas Putih

Assalamualaikum...

[Sila Tekan Banner Di Atas Untuk Join]


Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Tarikh Mula : 29 October 2015 | Tarikh Tamat :12 November 2015


Giveaway Duit Saku Dari BBL


< Klik gambar untuk join >

Assalamualaikum & hello there,


Rasanya dah makin stress rakyat Malaysia dengan isu harga barang & perkhidmatan dah naik. Pergi sana - harga barang naik, pergi situ - harga itu naik & datang sini pun dah naik harga. Tapi jangan risau jangan kusut kepala kerana BBL nak kasi duit saku untuk korang! 

Tepuk tangan sikit!

Boleh buat belanja nasi lemak & teh tarik untuk breakfast atau beli nasi goreng telur mata makan malam ya. Kiran macam BBL belanja versi digital la. Okay check out berapa banyak duit saku untuk pemenang.

Hadiah duit saku dari BBL

Duit saku RM30 
untuk 1 orang pemenang

Duit saku RM20 
untuk 1 orang pemenang


Duit saku RM10 
untuk 2 orang pemenang

Duit saku RM5 
untuk 4 orang pemenang

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway Duit Saku Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 November 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 November 2015 nanti


BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya

KEMATANGAN...

Assalamualaikum...


hai semua good morning... macam biasa kesakitan buat Ahlam terjaga dengan sendirinya huhuhu tapi Ahlam bersyukur bila terjaga dalam pukul 4/5 pagi nih ada peluang untuk kita mengadap Tuhan yang satu dengan lebih kusyuk mungkin.. alhamdulillah.. Ahlam anggap kesakitan itu satu hikmah buat Ahlam... ^-^v Ahlam nak share nih... ia buat Ahlam teringat balik perjalanan hidup Ahlam selama beberapa tahun nih... dari mula masuk uum sampailah sekarang... semua trjadi tanpa dirangcang semua sudah ditentukan... ada betulnya semua itu... dan ia membawa kita kepada kematangan...


#sumberFacebook


pengalaman yang berharga mungkin....



SALAM MAAL HIJRAH 1437H




segmen: saya sayang blog saya

Assalamualaikum...


tengah mencari mood nak update.. tiba-tiba nampak segmen nih.. terus join... hahahaha Ahlam nak jer buat entry tapi tengah sakit hati dengan laptop xleh nak terima bluetooth dari hp so takde gambar takde entry... arghhh... oklah.. jom join segmen nih ramai-ramai... hehehe





#sila klik banner untuk join...



saya sayang blog saya!!!! i lap uuuuuuu Ahlam's JOurney








TOPUP DAPAT DUIT?


Assalamalaikum...


haloo... hai Ahlam nak share pengalaman dan apa yang terjadi pada member Ahlam setelah dia menggunakan simkad Tone Excel ni.. masyuk! alhamdulillah...




Ada sahabat saya Pengguna ToneExcel topap sebulan RM 300..
Komisen saya RM 300 x 26% = RM 78 (ini dari dia sahaja)
Beliau hampir 5 bulan menggunakan ToneExcel. 
Rezeki saya alhamdullilah setakat ini RM 390 untuk seorang pengguna sahaja..
Rangkaian saya setakat ini ada seramai ''ehem-ehem'', 
ada yang topap sebulan RM 100, RM 50, RM 30 RM 5, RM 3
Tidak kira berbilang bangsa, .

Kalau saya tiada nanti saya akan minta mak saya aktifkan handphone saya sahaja topap bulan-bulan min RM 20. Income passive saya still berjalan. selagi rangkaian saya topap selagi itulah saya boleh bantu emak saya ..

Setakat ini Alhamdullilah walaupun nisbah kecil setiap bulan ada nampak peningkatan ketara..
‪#‎Nak‬ dekat konvo, target bakal hilangkan 1% Ujrah selama-lamanya sebelum konvo ini. rasa sangat sakit menanggung ''penghutang'' - itu saya 


ini lah orang yang memperkanalkan Ahlam pada TE nih.. dia dah memang berjaya dalam nih... apa yang korang semua baca dekat atas tuh melalui pengalaman dan apa yang dia dapat...


apa tunggu lagi.. daripada korang duk topup puluh ratus ringgit sebulan tapi tak dapat apa-apa... apa kata korang berubah pada yang akan memberikan keuntungan.. yerlah setiap kali korang topup korang akan dapat komisyen... tak kan berbaloi-baloi tu... lagi satu korang akan dapat internet percuma bila korang topup Rm30 selama sebulan... okeh internet percuma ini tak akan kacau korang punya topup... rm30 tuh korang leg guna nak buat panggila sampai habis pn xpe...
NAK TUKAR???
apa kata korang whatsapp Ahlam dekat no ni... Ahlam sedia membantu
01135470703
atau
pm ke FB Ahlam

Ahlam 's JOurney Blogspot



okeh tata semua.... 





p/s:buatlah keputusan yang bijak... anda tidak akan rugi apa-apa bahkan anda akan untung lagi.. pecayalah...




 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS