Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

MENANG PERADUAN JAMU SUSUK DARA SECARA TAK SENGAJA...

Assalamualaikum...


ape habaq semua... hehehe Ahlam alhamdulillah sihat... ni ha nak kabo minggu lepas Ahlam ada masuk peraduan teka harga produk secara tak sengaja.. memng xsengaja pun hehehe... secara xsengaja tuh lah Ahlam dpt hadiah.. maknanya Ahlam menang!!! yehyeee seronok sangat.. yerlah xsia-sia usaha Ahlam tekan calculator.. hehehe sib baik harga-harga barang tuh Ahlam tahu sebab Ahlam biasa guna Jamu Coklat Love Habibi (ada masalah angin jahat sebab pernah jatuh tapi xberurut so tanggunglah akibatnya)  dgn Masker Vergina (guna letak dekat ketiak.. hahaha allergic diodorent)... yerlah Ahlam memang suka semua produk JSD nih.. sebab memng berkesan.. dik non  meh nak bagi tahu nih, walaupun dik non xkawen lagi, dik non kena jaga juga taw... huhuhu kebersihan tuh separuh daripada islam... yer ke term Ahlam guna nih.. hehehe

mana taknya.. kalau ada keputihan macam mana nak solat kan.. huhuhuhu btw Ahlam memng dah target nak try JSD punya pencuci wanita (Cool Mediated Feminim Wash) tapi xbersempatan nak beli lagi.. (korg tahu-tahulah Ahlam nih student tua)... bila memang contest nih memng Ahlam pilih FW ler... memng best hakak oittt guna nih sejuk jer.. best3 hehehe 


sedikit mengenai Cool Medicated Feminim Wash by Jamu Susuk Dara:

1) merawat keputihan dan kegatalan
2) membasmi kuman dan fungus
3) nyaman dan memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh
4) PH lembut, kurang berbuah dan pekat 
5) harum dan memikat hati. 


alhamdulillah benda yang duk target nak akhirnya dapat secara percuma.. hehehe 

terima kasih pada Sis SH. Nurul Atikah (agen JSD) kerana merealisikan target Ahlam... 

korang kalau nak cari trust seller JSD  leh la contact Sis Atikah nih  di talian 011-19771292 atau korang leh usha-usha IG dia @jamu_susuk_dara_couture


sat2 kemenangan.. hehehe suke3

yeyeh.. hadiah dah sampai!!!! alhamdulillah


p/s: sorry la ek pembaca.. ayat Ahlam tunggang langgan.. huhuhu sebab tengah pening nih.. :P



 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS