Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

berserah dan menyerah...

ari ni dah 31/05/11...esk lak 1/06/11...hurm... maknanya esk la ak akn brtolak ke sana uwaaaaaa..xnak2...tpi kana jgk huhuhukkk...wlupapepn ak kana tabah hadapi semua 2 nanti...all the best to me..hehehe..
btw ari ni ak ada jmpe blog dak 2..huhuhu...nk kta ak mencari 2 yer kot...hehehe :-P bkn ape saja nak tgok kehidupan dia... agr dia x trlalu brsedih...ak kesian kt dia..bkn niat ak pn... ak xtaw menahu ok... hurm..ati ak skrg ni gelisah jer..yer la sal ak pg esk ni...
"ya Allah tenangkanlah hatiku ini..amin"
sekarag ni ak just berserah dan menyerah jer ape2 pn yg akn brlaku...

Ahlam pening sebab xlulus renang..wawawa :'(

*ni ak hehehe... sbg PKK PALAPES laut UUM...comel x.hahakkkk*


suka duka ak slamt 3 tahun dlm PALAPES laut UUM..dan 9/7/11 ni ak diadaka majlis pentauliahan bakal2 pegawai muda... tpi sekarang ni ak dlam dilema..entah la ak mugkin xakan di tauliahkan..sebabnya...hurm ape lagi sal renang la...entah la ak dah cuba dah usaha hurm xdpt2 lg...sush2...
3 tahun rsa cm sekejap jer kan..pejam celit2 dah 3 tahun huhuhuhu....ak pn xjangka ak msk PALAPES ni.. sbb ramai kawan2 ak ckp teruk t masuk PALAPES ni...mcm2 la dorg ckp, ada yg ckp  xleh nak study la, t exam xdpt nak scor byak la lg.. risau jak bila dgar benda2 ni..tpi alhamdulillah ak dapt jgk handle dgn baik exam pn sntiasa dpt 3..hehehe (jgn ckp ak bngga dri eh kenyataan.. :-p).. ohya lupa ak dkt UUm ak ambik cos pendidikan..hehehe bakal cikgu la ni....mgkin org tgok xsusah belajarnya tpi yg melalui itu jer yg tau betapa susahnya ak nk fhm cra nk ngajar org ni...yerlah nk jdi cikgu kan kna la blajr cra2 mk ngajar...betul x???
dlam ak duk dalam PALAPES ni byk benda yg ak belajar..antranya tentang tanggungjawab... persahbatan... kerjasama.. tepati masa dan byak lagi... sorg buat salah semua kena itu yg penting dalam setiap intake... so kami akn pastikan yag kami xakan buat salah klu tidak semua akan kena..huhuhuhu...




 * ni gambar time kami buat ACT dkt unit kami KD Sri Pinang... sbhgiannya dah xde sbb brhenti..xtahan n mslh kesihatan..ak pn ingat nk brhnti tpi akhirnya teruskan jgk.....
kami bagaikan 1 keluarga yg besar...*





* ni la intake2 ak yg senget..hehehe..msa ni kamis masih di tahn 1 lg...*



1/6/11 ak kana pg pulau pinang unit ak KDSP untuk usahakan supaya ak lulus jgk..dan msalahnya skarang ni ada dua org jer lg dlm intake ak yg xlulus lg n dlm 2 org tu ak la slah seorgnya..wawawawa,  yg lain 2 semuanya dah lulus..huhuhu sedih ak duk mikir sal menda ni..hurm...dah la xde sorg pn nk leh temnkan ak..huhuhukkk lg ak sedih..ak tersagat risau jika ak xlulus jgk sbbnya ak xbrape nk pandai lg berenang.. dan lg satu msalahnya brang2 PALAPES ak semuanya dkt umah abg ak di kajang..dan selebihnya dkt UUM dlm pentry... uwaaaawaaa.. camner ni..huhuhukkk :'(
dah la fulus pn xdak ni..cukup2 jer utk ak buat praktikal...
buat msa skrg ni ak manpu brdoa jer...moga2 brlaku keajaiban...mudah2an... ak pn nak tauliah jgk, 3 thn kena belasah mcm2 last2 xdpt tauliah memang sesuatu yg amat menyedihkan...berharap sangat... insyaAllah semuanya baik..amin..:-)
 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS