Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

LAMA TAK BERSIARAN.

Assalamualaikum...



Hai semua... apa kabar... last entry bulan 12 tahun 2016 dan sekarang dah bulan 4 tahun 2017... agak lama jugak tak bersiaran dekat sini... disebabkan kesibukkan tugas hakiki dan keletihan serta keupayaan line internet yang macam siput maka niat dan keinginan Ahlam nak bersiaran terpaksa dibatalkan... RINDUUUUU sebenarnaya nak berceloteh dekat sini, melawat blog rakan-rakan yang dah lama tak berkunjung, rindu sgt.... huhuhuhu 


maafkan Ahlam yang tergelam timbul ni... banyak perkara yang Ahlam nk kongsikan tapi dah lupaaaa... hehehehe Alhamdulillah Ahlam di bumi Bornieo makin selesa dan serasi tapi kadang-kadang terjerat rindu pada orang-orang semenanjung terrutama pada suami dan keluarga... (malam2 nagis rindu😏 ).. 


dan Alhamdulillah usia perkahwinan kami dan memasuki usia 6 bulan... ada org tanya Ahlam dah ada isi ke... belum hehehe mood honeymoon lg..kihkihkih insyaAllah soon doakan....


tak tahu dah nak cerita apa so jumpa lagi nanti byebye...



xoxo
love!

Hello!

Assalamualikum



hai semua... lama gilos Ahlam tak buka blog.. huhuhu takde lah bertahun tapi dekat 6 bulan jugak Ahlam offline dari dunia blog... sampaikan blogspot tukar setting home tak tahu.. eh korang camner nak dapatkan balik yang lama?.. huhuhu nak tengok entry-entry korng mcm mana?? alahai

mesti korang tertanya-tanya kemana Ahlam menghilang.. tupun kalau ada yang selalu terjah blog Ahlam yang poyo nilah kan.. hehehe Ahlam ada jer, alhamdulillah sihat makin bambam dah nih.. hehehe. lepas kes Ahlam kena buang kerja tuh Ahlam back to basic selalu jugak buka blog usha blog orang p terjah sana sini.. pastu balik raya, start balik raya tuh Ahlam busy aka buat-buat busy.. memng laptop pun tak sempat buka.. sebenarnya bukan tak sempat buka tapi takde mood nak beronline.. huhuhu sejak daripada tuh memang Ahlam tak jenguk lansung blog (Ahlam Journey maafkan hakak abaikan anjer)

pas raya Ahlam sibuk dengan hal nikah kawen.. hahahah (mesti tertanya-tnya sapekah yang kawen tuh) yessssszaaaa betuiiiii!!!! Ahlam yang kawen.... alhamdulillah selamat semuanya.. pada tarikh 13/9/16 Ahlam selamat diijab kabulkan berwalikan abang kandung Ahlam disaksikan oleh keluarga dan saudara terdekat... majlis kami hanya majlis kecil-kecilan bermodal tak sampai berpuluh ribu... alhamdulillah dipermudahkan segalanya.. sape-sape yang follow IG dan Facebook Ahlam tahulah... heheheh

nak dijadikan cerita pas sebulan kawen (eheh.. bukan mengandung eh.. belum rezeki doakan yer) Ahlam dapat posting ke nun jauh di borneo.. huhuhu maka bernages, meraunlah Ahlam nak kena berjauhan dgn cik abam... wawawawawa pada 1/11/16 maka terbanglah Ahlam ke sana  keseorangan naik belon.. huhuhu terpaksalah menanggun rindu dendam pada cik abam beberapa purnama... huhuhu

oleh sebab itulah baru hari ini Ahlam sempat buka blog dan update entry... huhuhuhu alhamdulillah lepas kawen bertambah-tambah rezeki.. syukur sangat...

soooooo.. ahlam belanje gambar kawen sekeping... hahahahaha
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



doakan kami kekal selamanya.. aminnnn!


xoxo
AhlamMiera

Segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA

Assalamualaikum...




Assalamualaikum semua. Dengan ini PapaG lancarkan satu segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA. Siapa nak angkat tangan. Untuk pengatahuan semua baru-baru ini Papaglamz telah melancakan Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz (klik disini).  Pelancaran Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz ni akan dapat membantu anda dalam membuat pemilihan shawl yang cantik, glamour, exclusive dan menarik untuk anda gayakan. Lebih-lebih lagi nak raya ni kan?



Korang nak cuba Shawl Exclusive By Papaglamz secara PERCUMA? Mudah je. Jom join segmen yang PapaG buat ni. Klik kat banner di atas tu yer.

Warna-warna pilihan koleksi terbaru shawl exclusive by Papaglamz

Baiklah, terlebih dahulu PapaG cerita sedikit tentang konsep shawl yang terbaru dari Papaglamz ni dulu yer. Sebenarnya koleksi kali ini menampilkan shawl yang mempunyai potongan asas segi empat tepat. Ukuran panjang dan lebar lebih kurang 190cm X 80cm. Semoga shawl yang PapaG keluar ni dapat memenuhi kehendak wanita-wanita diluar sana yang ingin berfesyen tetapi tetap menjaga dan menutupi AURAT dengan sempurna. Insyallah. 

Dalam pemilihan material, kami menggunakan kain Chiffon Glitter. Antara sebab PapaG menggunakan kain jenis ini ialah jenis kain ini yang nampak lebih Glamour dan anggun pada si pemakai serta MUDAH BERALUN yang penting TIDAK JARANG. Kalau korang nak tahu, untuk koleksi kali ini PapaG tampilkan KHAS satu shawl yang warnanya LIMITED. Sebab hanya SATU warna sahaja shawl yang diperbuat dengan menggunakan kain Chiffon Moist Crepe. Bagi mereka yang dah mencuba koleksi shawl PapaG yang lepas tentu tahu bagaimana CANTIK dan SELESAnya memakai shawl PapaG yang menggunakan kain jenis ni kan? Jadi buat mereka yang merindui shawl PapaG dibuat dari kain jenis ini korang boleh grab dalam koleksi terbaru ni. Tapi SATU WARNA je la iaitu Musted Yellow.

Terdapat 7 warna berbeza yang korang boleh lihat seperti gambar yang PapaG tunjukkan di bawah ni.

wide-shawl-exclusive







Memandangkan sekarang ni (ikut tarikh entri ni) masih lagi mood-mood promosi dari kami, jadi kami menjual Shawl Exclusive by Papaglamz seperti harga di bawah ni.

1 helai RM 34.00 + Postage RM 6.00 = RM 40.00
3 helai RM 100.00 termasuk postage 

CEPAT REBUT SEKARANG....!!!!

Wassap : 0196141393

Jangan lupa ikuti Perjalanan Shawl Exclusive by Papaglamz ni IG dan FB tau.

Ig : exclusive_by_papaglamz
FB : Papaglamz
Official Artikel : Shawl Exclusive by Papaglamz


 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS