Welcome...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Hantu NoVeL kemBali...:)

assalamuasaikum..dan selamat pagi dunia...:)


hahah...entry ni smbungan sal hantu novel yang lepas..hehehe hari 2 sal novel yang aku cari selama hampir setahun lamakan...tapi akhirnya jumpe...memg puas hati la aku baca novel 2..dan kali ini pula berkenaan dengan novel karya Hanni Ramsul jgk..hehehe cam bes jer... aku macam dah suka dengan hasil tulisan Hanni Ramsul nih... ok tajuk novel 2 ialah Kuseru Rindu Itu..novel baru ni taw...hehehe jom tgok sinopsis dia kat bwah...

Perkahwinan itu tiada kekurangan langsung.Hisyam bahagia menjadi suami kepada Idayu dan Idayu sepuluh kali bahagia bergelar isteri kepada lelaki yangdicintai sepenuh jiwanya itu, walau perkahwinan mereka bukan berlandaskan perasaan cinta pada mulanya. Kebahagiaan hampir menjadi sempurna dengan kehadiran seorang anak lelaki yang cukup keletah.
Namun di pihak Hisyam, bagai ada satu kekosongan di hatinya. Kekosongan yang dia rasakan perlu diisi dengan kehadiran seorang gadis manis bernama Maisara. Maisara mengajarnya erti rindu. Maisara juga berjaya membawa debar di hatinya apabila mata saling bertaut. Yakin, itu adalah cinta yang dia cari, Hisyam nekad mahu bersama dengan Maisara.Namun… satu hakikat yang mula dia sedar, desakan demi desakan daripada Maisara agar Idayu disingkirkan di antara mereka, telah membuka satu dilema baru. 
Walau dia yakin hubungannya dengan Idayu hanya berlandaskan rasa tanggungjawab, satu kenyataan yang perlu dia hadapi… dia tidak mampu untuk berpisah dengan Idayu.Lalu, benarkah ada cinta yang mekar di hatinya untuk Maisara, dan benarkah juga hubungannya dengan Idayu hanya kerana tanggungjawab semata-mata? Mampukah dia menerima hancur sekeping hati milik Idayu dengan kecurangannya dan mampukah Maisara terus membawa bahagia di jiwanya? Siapakah sebenarnya yang benar-benar dia cinta?ini pula harganya:
Judul : Kuseru Rindu ituPenulis : Hanni Ramsul 
Penerbit : kaki Novel
Semenanjung: RM 26.00Sabah/Sarawak: RM 29.00

 aku kana p cari nih..nk buat koleksi...jom kawan2 p kedai buku...hahaha:) 
sumber: FACEBOOK KELAB PEMINAT NOVEL

No comments:

Post a Comment

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS