Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Wah!!! Banyaknya Followers Dia...huhuhu

Assalamualaikum...

hehehehe..lamanya aku tak update blog kesyangan aku ni..huhuhu pdhal baru jer nk masuk 2 minggu..tak la lama sngat pn..hehehe.... almaklumlah studnt cm aku ni memag selalu bz... dgn agsmnt la dgn aktiviti kolej, aktiviti PALAPES..huhuhuhu..penat??? hahaha jgn ckp la... minggu ni lak aku kena pergi banyak tempat... sabtu hari 2 ke Pulau Pinang, ahad ke Bedong, SP... rabu ke kelantan..ha!!! sekarng aku dkt Kelantan..huhuhuhu... insyaAllah pas raya haji aku akn ke Langkawi lak..huhuhu...eh pe yg ak merepek ni ek...huhuhuhu

ok brbalik pada tajuk entry aku hari ni..hurm..bila aku usha2 kt blog org lain memg rasa jeles la sebabnya tgok diorg punya follower...perhhhh!!!! bnyak 2...ada yg beribu2...aku..hurm...skit jer..huhuhu xsampai 20 pown..hehehe..tapi aku xkisah pon...macam aku trbaca kt satu blog ni..yg dicari bkn pengikut tpi pembaca yang boleh bagi komen, nasihat dan selalu jenguk kita pnya blog.hehehe macam aku buat la..hahahakk perasan lak...huhu..(tpi kdng2 aku msuk baca jer..pastu kuar xkomen pon...sebbnya xde idea nk komen pe..wawawawa)

tapi blog yg bnyak follower ni, semuanya otai2 contohnya cam En. Ben Ashaari, Chegu Zubir, MooN Keyz.. ni tiga org otai yg ak selalu msuk n baca post2 diorg n kdng2 aku komen la jgk..tpi xselalu la..hehehehe.... ada lagi blog2 lain yang aku selalu singgah nak2 blog junior aku.. Fiza... dia la yang banyak tolong aku kenal dunia brblog nih..hehehehe thanks dear....:) otai2 ats 2 pn aku knal sebab si Fiza yang knalkan.. pastu pemilik blog MooN Keyz yg aku anggap otai ni..terima kasih banyak2 sebab sudi jadi follower saya yang ke-13 hehehehe... xbanyak blogger otai yang sudi follow blog org baru nih..:)

siapa yang xnak ada banyak follower..try tanya budak2 yang ada blog nih semua nk kan..tpi ak xkisah la ada ke x..dulu masa mula2 buat blog nih..rasa teruja jgk nk cari follower smpaikan aku paksa kawan2 aku..hahahakkk...gilor...tpi bila pikir2 balik hurm xpayah la...klu ada org nk follow, follow lah..xnak xpe lah..xkisah..hehehe... janji blog aku nih jadi tempat untuk aku kongsikan ape yang aku rasa dan perjalanan hidup aku yang xseberapa nih...kongsikan sesuatu yang aku suka dan tidak...kongsikan pengalaman dan sesuatu yang aku rasa patut untuk aku kongsikan...

banyak jugak blog otai2 ni buat segmen untuk tolong budak2 blog baru untuk tambah follower dan naikkan trafik blog mereka..tapi aku cuba jgk nk masuk..tpi tiba2 rasa aku xlayak lak...huhuhuhu...lagipun blog aku bukannya ada apepon cuma pasal aku...jadi aku rasa xpayah la..tunggulah nanti2..tpi bila yer..entah xtaw lagi..hehehehe...

xtaw dah nk cakap pe..hehehe 2 jer kot...k bye...jumpe lagi nanti..:P




p/s: Muhammad Adam Alif Mikail tolonglah Mak Irah kau ni nak tgok tv..dah rasa nak muntah tgok dvd ultraman adek 2...dari pagi smpai ke malam asyik bnda yg sama jer..huhuhuhu..arghhhhhh!!!! stress...huhuhuhu 

2 comments:

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS