Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Menagis + Chocolate Cake= Seyuman Ahlam..

Assalamualaikum 


hari ni Ahlam free... hari selasa Ahlam sememngnya takde kelas..so duk lepak-lepak jer kat bilik sambil layan cerita kat TONTON Tv3...tpi line tenet cam siput...huhuhu sambil tengok cerita 2 Ahlam layan novel lak sambil 2 layan FB..maknanya 3 in 1 lah ni..hahakk Ahlam memang camni...kalu duk buat agsmnt pn gini la jgk.. beginilah cara Ahlam belajar dan buat ape sahaja...dalam satu masa dua tiga kerja Ahlam buat...tere x??? hahaha

hurm berbalik pada tajuk asal entry hari ni hurm... entah dalam tengah syok-syok duk layan 3 benda 2..tiba-tiba Ahlam terkenankan sesuatu.. Ahlam kenangkan kawan baik Ahlam dan juga bekas Pakwe Ahlam..wawawawawa..(jgn slh faham yer..Ahlam dah xde ati kt dia kami dh jadi kawan yer..) baru-baru ni dia marahkan Ahlam..huhuhu dan dia putuskan persahabatan kami... kenape dia marahkan Ahlam?? sebabnya hanya satu pertanyaan dan kebetulan masa 2 dia tengah bengang dgn seseorang (yerlah baru putus cinta) silap Ahlam jgk pegi tanya masa dia bengang..tpi Ahlam mana taw dia tengah bengang..wawawawa.. nak dijadikan cerita dia terus2 maki hamun Ahlam..mula2 Ahlam terkejut sangat2... ape lagi Alam terus off FB dan dia trus remove Ahlam dalam friend list dia huhuhuhu kejamnya...lapas 2/3 ari dia msg kt hp mtk maaf...huhuhu Ahlam xbalas pn.. Ahlam kecik ati dgn dia... pastu kwn Ahlam Wan bgtw Ahlam kenapa dia bangang sgt sbb dia bru putus cinta dan sebabnya family dia xsuka awek dia...huhuhu.. dia xtaw nk lepaskan kt sape n kebetulan Ahlam ada pada masa 2 so Ahlam la jadi mangsanya..huhuhu kesian Ahlam kan..

untuk melupakan kesayuaan dan kekesalan itu (Ahlam nagis sebenarnya yg pastinya bukan itu sahaja sebabnya..) jadi Ahlam makan la kek coklat yang Ahlam beli semalam... terus lega... hehehe 2 terapi Ahlam..masa makan 2 pon Ahlam teringatkan dia...huhuhu masa kami berkasih dulu dia selalu belikan Ahlam coklat cabury blackforest...hehehe dan kalu kami jumpe ke dia memg selalu bagi Ahlam coklat 2.. sweet kan dia...tpi perasaan untuk dia sudah tiada kami hanya kawan baik lepas jadi musuh ketat dulu..hahaha masa putus kami jadi musuh xleh jumpe langsung..mana nak jumpe klu dia duk atas kapal (officer navy) selalu sailing jer..huhuhu pastu hujung tahun 2010 kami jumpe balik masa Ahlam pegi lumut buat latihan kebetulan dia ada di sana..huhuhu mula2 2 memg xleh tgok langsung muka dia..hahaha...benci yang amat... dia pn sama... pastu kebetulan ada funtion malam 2 n kami bersua secara dekat n dia mtk no fon Ahlam..Ahlam xbagi pon.. n buat sombong nk manpus ckp dgn dia nak xnak jer..hahaha.. dia bengang..(padam muka) aleh2 dia dpt jgk no fon Ahlam..terkejut Ahlam..huhuhuhu siasat pnya siasat rupa2nya dia dapat dari Wan..huhuhu (senget tol wan ni...dah bagi amaran pn dia bagi jugak..huhuhu) lama2 kami baik..mula2 Ahlam keras ati jgk... tapi tiap2 malam dia belikan Ahlam BiG MaC n Coklat...hahaha..untungkan... lama2 kami brkawan baik lgpn dia dah ada awek n Ahlam pn dah ada tutttt!!!..hehehe 

tapi sekarang kami gaduh lagi...hukhuk..sedihnya... satu banda jer yang Ahlam kesal ialah dia sanggup maki hamun Ahlam sedangkan Ahlam xtaw apa2...huhuhu cuma satu pertanyaan yang rasanya tiada maksud buat dia perlu hemburkan kata2 kasar itu...hurm walauapapon Ahlam putuskan biarlah dia fikirkan sendiri... Ahlam ambik keputusan untuk diam jer... dan sekarang Ahlam nak layan kek coklat ni...yumyumyum... dan Ahlam dah boleh senyum dah.. ^-^


*yum3...sedapnya..heheheh...rindu kat kek adik Ahlam n puding roti kakak Ahlam...uuuwwwaaa!!!*

*Ahlam nak kek coklat ni...huhuhu*




P/s: alahai hujan lak ptg ni xdptlah pg swimming...huhuhuhu xpe esk lusakan ada... ^-*

5 comments:

  1. allahuakbar, sedapnya kek tuh!!!!! :')

    ReplyDelete
  2. Nasib baik lelaki tu tak terus jadi bf ahlam. Drpd gaya Ahlam cerita tu, akak nampak dia macam tak matang je. Huhu. Mana ada lelaki matang yang nak putuskan 'persahabatan'? Kawan tetap kawan. mana ada putus2 kan? Nnt kalau dia jadi bf ahlam, pastu kawen, nanti selalu la dia naik angin pastu skit2 nak putus. Hehehe. Agak je la.. Sorry ahlam jangan marah. Akak main teka je. :D

    ReplyDelete
  3. EruzuLiyana memg sedap sehingga menjilat jari...heheh

    maizatul azrina Yaakob orked nk ke meh ar ambik..tpi dh habis la..hehehe tinggal bekas jer...:P

    LydSunshine huhuhu memg dia xmtg pn kak...dia sedikit kebudak2kn hurm..xpe kak Ahlam xambik ati pn..huhuhu

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS