Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Twitter? best ker....?

Assalamualaikum...Ahlam muncul lagi...


 Ahlam ni cam chips more kan kejap ada kejap xde...

 Ahlam ada sbnrnya cuma xsempat nk berupdate dan kdng2 Ahlam xtaw nk update apa...huhuhuhu klu time ahlam kekeringan idea.. Ahlam p bw kt blog kwn2.. jarang Ahlam tinggalkn jejak Ahlam lebih selesa jdi silent reader jer tapi kadang2 Ahlam akan tinggalkan komen... Ahlam xsuka tinggalkn jejak di cbox Ahlam lebih suka komen.. bagi Ahlam klu kita komen apa yang blogger 2 tulis 2 tandanya kita baca dan hargai apa yang dia tulis... Ahlam pn rasa seronok bila entry yang Ahlam tulis ada org komen.. dan Ahlam suka untuk kongsikan rasa 2 pada org lain juga, 2 sebabnya Ahlam suka komen dari tinggalkan jejak di cbox...

eh.. jauh benar larinya dari tajuk entry Ahlam nih..heheheh okhe berkenaan dgn tajuk nih... Twitter... hahaha Ahlam sbnrnya baru jer buat akaun twitter...hohohohoh.. okhe memang ketinggalan zamankan...huhuhuhu.. tapi xpe xkisahlah klu org nak ckp apapn...hehehehe hurm best ker twitter nih? Ahlam pn xtaw nk cakap best ker x.. tapi menurut member2 Ahlam ada yang ckp best ada yang ckp Fesbuk lagi best... entahlah lagipn Ahlam baru lagi.. rakan dkt twitter 2 pan baru beberapa org..hahaha... baru nak belajar2... 


~burung 2 comellll...heheheh~

okhelah sampai sini jer kot...hehehehe tapi kalu rakan blog yang ada twitter 2 jagan segan2 follow Ahlam yer.. linknya ini twitter Ahlam .. sampai jumpa lagi...yuhuuuuu!!! kbay!

Ramadan...

Assalamualaikum...


hai semua..huhuhu dah sebulan lebih Ahlam tak update pape...hohoho.. sory lah yer Ahlam bz sgt2 lepas habis exam hari 2... huhuhu 

hurm rasanya belum terlambat lagi untuk Ahlam nak ucapkan 

SELAMAT MENYAMBUT BULAN YANG PENUH KEBERKATAN BULAN RAMADAN...!!! 





p/s: tahun ni Ahlam berpuasa di PP lak tahun lepas di Ipoh dan tahun yang lepas2 lak di kedah... huhuhu tahun depan xtaw lagi kt mana... hurm bila la agaknya nk berpuasa penuh mcm zaman muda2 dulu kt umah...huhuhu
 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS