Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Twitter? best ker....?

Assalamualaikum...Ahlam muncul lagi...


 Ahlam ni cam chips more kan kejap ada kejap xde...

 Ahlam ada sbnrnya cuma xsempat nk berupdate dan kdng2 Ahlam xtaw nk update apa...huhuhuhu klu time ahlam kekeringan idea.. Ahlam p bw kt blog kwn2.. jarang Ahlam tinggalkn jejak Ahlam lebih selesa jdi silent reader jer tapi kadang2 Ahlam akan tinggalkan komen... Ahlam xsuka tinggalkn jejak di cbox Ahlam lebih suka komen.. bagi Ahlam klu kita komen apa yang blogger 2 tulis 2 tandanya kita baca dan hargai apa yang dia tulis... Ahlam pn rasa seronok bila entry yang Ahlam tulis ada org komen.. dan Ahlam suka untuk kongsikan rasa 2 pada org lain juga, 2 sebabnya Ahlam suka komen dari tinggalkan jejak di cbox...

eh.. jauh benar larinya dari tajuk entry Ahlam nih..heheheh okhe berkenaan dgn tajuk nih... Twitter... hahaha Ahlam sbnrnya baru jer buat akaun twitter...hohohohoh.. okhe memang ketinggalan zamankan...huhuhuhu.. tapi xpe xkisahlah klu org nak ckp apapn...hehehehe hurm best ker twitter nih? Ahlam pn xtaw nk cakap best ker x.. tapi menurut member2 Ahlam ada yang ckp best ada yang ckp Fesbuk lagi best... entahlah lagipn Ahlam baru lagi.. rakan dkt twitter 2 pan baru beberapa org..hahaha... baru nak belajar2... 


~burung 2 comellll...heheheh~

okhelah sampai sini jer kot...hehehehe tapi kalu rakan blog yang ada twitter 2 jagan segan2 follow Ahlam yer.. linknya ini twitter Ahlam .. sampai jumpa lagi...yuhuuuuu!!! kbay!

9 comments:

  1. twitter best . fb cm dh boring sikit. hihihih

    ReplyDelete
  2. Cik Rongoks.. follow ler kite..kihkihkih

    ReplyDelete
  3. Salam Ahlam. Akak pun lagi suka kalau org tinggalkan komen daripada kat cbox. Dan akak pun lagi suka tinggalkan komen. Cuma akak lagi rajin drpada Ahlam sbb setiap blog yg akak singgah akak akak komen. Cuma ada 2 3 je yg akak tak komen tu sbb mmg dah tau derang tak balas balik pun jejak tu.

    ReplyDelete
  4. salam kenal..

    i signed up twitter 2010.. memula active. then lama2 malas dah.. dah tua kot..

    ReplyDelete
  5. LydSunshine : wkumslm akak...hehehe Ahlam taw akak memg rajin komen.. kdg2 bila Ahlam singgah blog yg lain ahlam perasan akak antara org yg komen 2... ^-^v

    Azian Elias : hehehehe.. Ahlam pn baru mencuba2 xpandai guna sgt lg... kdg2 kita dgn sendirinya akan rasa bosan dgn sesuatu pekara yang menjadi kegilaan satu masa 2... ^-^v

    ReplyDelete
  6. besttt lahh jugakk.bole tuit setia saat.hihi.da folow awk dah

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS