Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Happy dan Bangga... hahaha

Assalamualaikum 


HOllla!!! awat lak Si Ahlam nih happy dan berbangga diri lak tu.. hahaha sebabnya Ahlam dah berjaya menempet iklan Nuffnang  ditempat yang payah giler tu...alah yang dekat last entry tu.. hehehe dah lama dah duk usha-usha cara-cara nak letakkan benda alah tu.. tapi asyik tak menjadi jer.. berpuluh-puluh blog tutorial dah Ahlam baca tapi ada yang terlalu simple sampaikan Ahlam tak paham langsung... nasib baiklah diri ini terjumpa blog Akak Nukilan Kenit nih... akhirnya Ahlam berjaya jugak... hehehehe 


Alah kalau orang lain baca nih buat malu jerkan... padahal orang lain lagi advance lagi dari Ahlam kan... hahaha tapi Ahlam nak membanggakan diri jugak! hahaha 



tengok... tak tahu apelah benda alah tu... hahaha code-code yang memeningkan... hahahaha



tengok tu comel kan???? hahahaha



well gud job Miss Ahlam... (puji diri sat noh..jangan marah! :P) tatatititutu!!!!




p/s: jangan lupa join 3000 Followers Giveaway yer.. banyak hadiah menarik menanti anda... ^-^v

7 comments:

  1. Sama la ngan saya pun. Payah giler nak edit pakai coding ni. Singgah menabung...

    ReplyDelete
  2. 3tahun berblogging, yus makin terer pulak pasal coding ni. *cis2 kita pulak yang berbangga* -.-"

    p/s; nak jugak klik2 nuff tu tapi malu pulak dia nak keluar...

    ReplyDelete
  3. done follow sini...jemputlah join giveaway souvenirs dari PARIS kite, kalau belum join lagi...ade 20 keychain Eiffel tower untuk di menangi... :D

    jindrisska.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. salam , jln2 blogwalking smbil follow2 blog yg sya blum follow :)

    http://ssurianahyana.blogspot.com/

    follower ke-733 kat sini ^_^

    dapatkan hadiah menarik daripada whohaa....
    (lawati link dibawah)
    http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/06/apa-itu-whohaa.html

    ReplyDelete
  5. Bagus-bagus. Makin maju dah adik hakak ni. Baru la makin semangat berblog.

    ReplyDelete
  6. Zumal tengok code pun macam nak pitam tau ^_^

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS