Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Menang Giveaway... tapiiiii

Assalamualaikum...



 hai semua...


beberapa bulan lepas.. time bulan ramadan kot kalu tak silap Ahlam... Ahlam ada join satu Giveaway nih... anjuran satu blog awsome! dan.. dan.. dan... Ahlam menang!!!! yeyhhhh!!! tapiiiiiiiiii... (nah ambik kau panjang benor tapi tuh... disebabkan rasa keciwawawa... hahaha) Ahlam terlepas hadiah tuh.. sedeh dan sadih rasanya diri ini.. tapi nak buat macam mana takde rezekikan... silap Ahlam jugak sebabnya bercuti sakan sampaikan blog pn terabai dan tak tahu diri ini terpilih antara orang yang bertuah... Ahlam sedar-sedar pun dah tamat tempoh untuk claim hadiah yang dramatik lagi tragiknya ialah Ahlam sedar pun tarikh tuh terlambat sehari... maka berhuhulah Ahlam... kihkihkih

itu adalah kali kedua Ahlam menang gaveaway dari berpuluh, beratus dan berjuta-juta giveaway yg Ahlam masuk.. (ater nampak nau nipuuunye...berpuluh yer kot...hehehe)... alhamdulillah tapi menang pun dah bukan rezeki Ahlam nak dapat hadiah kan... so kita chill!!! hehehe



btw thanks pada penganjur yang menganjurkan giveaway tersebut! ^-^v

13 comments:

  1. Hehe..xpe...insyaAllah rezeki di lain kali

    ReplyDelete
  2. dah menang tu, kira dah hebat dah. hehehehe.. apa pun tahniah ya. Hehehe

    ReplyDelete
  3. Lama tak singgah blog Ahlam, jemput join GA nie maybe ada rezeki Ahlam yer http://aryshafayyadh.blogspot.jp/2015/08/ga-1st-year-blog-anniversary.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq zumal... inshaAllah klu ada kelapangan.. :)

      Delete
  4. Lama tak singgah blog Ahlam, jemput join GA nie maybe ada rezeki Ahlam yer http://aryshafayyadh.blogspot.jp/2015/08/ga-1st-year-blog-anniversary.html

    ReplyDelete
  5. Hehe kalau bercuti blogging ni semua benda pun ikut terlepas sekali T_T

    ReplyDelete
  6. mungkin lps ni ada rezeki yg lbh baik...

    ReplyDelete
  7. alaaaa....mmg x de rezeki tu...cuti lama sgt ni..ke mana cik adik sorang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups.. xde rezeki... huhuhu xpg brcuti jauh pn p balik kg jer... hehehe

      Delete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS