Welcome...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

BERSIARAN KEMBALI

Assalamualaikum...


hallo everyone!!!


hampir setahun Ahlam menyepikan diri dari dunia 'diari online', actually banyakkkk benda Ahlam nak cerita dekat sini tapi tulah terlalu busy dengan kerjaya.. bila kita org baru nih faham-fahamlah yer macam mana, kadang-kadang hujung minggu pun dipnggilnya kita untuk bertugas.. so bila ada masa free hanyalah digunakn untuk berehat..

eh lupa  pulak nk ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2018!!! biarpun dh hampir hujung bulan... setekat ini sahaja nanti Ahlam update lagi.. bye!!!




xoxo

9 comments:

  1. Replies
    1. alhamdulillah sihat sgt... hehehe tq anies

      cuba utk istiqomah update... insyaallah.. hehehe

      Delete
  2. welcome back Ahlam!
    akak pun tenggelam timbul je blogging. Tahun 2017 - 6 entri. hehe...

    azam tahun ni nak menulis seminggu sekali. wpun tak sempat blogwalking, menulis cuba jadi wajib. Blogging ni salah satu cara kita abadikan memori, berkongsi pendapat kita. Lebih kepuasan tulis blog berbanding di Ig atau Fb. Bagi akak lah..hehe

    ReplyDelete
  3. tq kak... samalah kak tahun lepas 2 jer entry kita kak lg sedih... tahun ni pun nak istiqamah mengupdate entry plg xpun seulan sekali jadilah...

    ReplyDelete
  4. Welcome back Ahlam.. Selamat tahun baru 2018..

    ReplyDelete
  5. Welcome back Ahlam, dah lama tak singgah sini. Zumal pun sama juga tahun lepas,kerja tak tentu masa. Harap tahun ni dapat istiqamah berblog...

    ReplyDelete
  6. welcome back ahlam..
    selamat berblogging kembali !

    ReplyDelete
  7. Assalam ahlam..still remember me? Patut arr lama x bersiaran..setahun eh..welcome back

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS