Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Part Time JOb...^-^

Assalamualaikum semua..rindu Ahlam x??? heheh (perasannya..huhuhu)

~satu pengalaman yang berharga...dan bermakna~


hai semua... rasanya last update Ahlam minggu lepas kot...huhuhu maaf la kpd rakan2 blog, Ahlam tidak brkesempatan brkunjung ke laman anda... Ahlam trlalu sibuk..ni pn sbb xde idea nk buat agsmnt lg... 2 buka blog kesyangan ni..lagi pn minggu lepas Ahlam buat part time job..hehehehe 2 yg brtambah2 bz mengalahkan Menteri...

bercakap mengenai kerja ni..hehehehe dulu masa sem 5 Ahlam dah pernah join company yg sama dan krja apa yg Ahlam buat? hahaha mesti ramai yang tertanya2 kan..Ahlam jadi jurujual notebook kat PC Fair UUM yg brlangsung minggu lepas... perhhhh!! penat jgn ckp ar...tersngat penat..Ahlam kerja dgn rumate Ahlam, Ila..kami sama prgi n sama2 balik kdg2 2 klu Ahlam ada  kelas dia prgi dulu sbbnya dia xde kelas...best kan...huhuhu

dah kerja kan mesti la masyukkk...hahaha..tapi :( masa hari kedua last 2 Ahlam kehilangan duit..wawawawa memg cukup kesal kerana salah Ahlam jgk sbb cuai..hurm nk buat camner bukan rezeki Ahlam.. trpaksalah Ahlam ikat perut seminggu..hahahaha (xdelh cam 2 sekali kan...) dan Ahlam dah dpt ganti pn.. yerlah duit gaji kerja 2...Alhmdulillah syukur sgt...dptlah Ahlam byr apa yg patut.. ^-*

k la sampai sini saja kot..klu ikotkn memg banyak yang Ahlam nk ceritakan pegalaman 2..tpi xpela malas plk nk menaip rasanya...hahaha simpng tenaga tok taip agsmnt... :P sempat jgk la Ahlam ambik gambar jom tgok kt bawah...


*me..masa lepak time rehat kacau org..hahaha ni bkn tempat Ahlam.. tempat Ahlam dkt depan sana bahagian notebook..*

*rumate baru dan salah sorg intake Ahlam... Ila from Sabah..*

*ni binatang peliharaan salah sorg customer kami..nama dia Anis sufiyyah seekor Suger Gladis klu xsilap dia pnya spesis(klu Ahlam salah tlg betulkan ^-^)..hehehe comelkan geram rasa tgok dia..dia ni mahal sangat.. klu Ahlam, xtrcapai kot nk pelihara dia...tpi teringgin...huhuhu*


*kedai kami...ni bahagian Ahlam yang kena uruskan...huhuhu*

 *ha..ni budak mana tah yang tiba2 buat konsert percuma kat tepi jalan..hahaha tapi terbaiklah dia pnya suara...serak2 basah gtu..main guiter pn pandai...terpesona Ahlam dgr...huhuhu sambil2 tunggu customer 2 layang dia pnya nyayian..*

*hahaha dia senyum kt Ahlam yang cuba2 curik gambar dia..:P sib baik xkena marah..haha*


hahaha seronok brkerja tpi yg xtahan bila layan karenah customer yg banyak kerenah ni...huhuhu nak2 pelajar2 asing...wlauapapn satu pengalaman yang cukup baik dan brmakna..tata sehingga brjumpa lagi..insyaAllah..

4 comments:

  1. Nama sugar glider tu Anis Suffiyyah ke? Atau nama tuan dia? terconfuse kejap. Heheh.

    ReplyDelete
  2. hye nice blog.. follow me at wildfire-network.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. rindunye kat ahlam..maaf lama xsinggah melawat ahlam.. sibuk sikit ngn assignment =) harap ahlam sihat slalu... n paling penting jaga diri yer ahlam...syg ahlam...=)

    ReplyDelete
  4. lydsunshine: hehehe...nama dia..bkn nama tuan dia..mula2 2 Ahlam pn terkejut gak...brkali2 tanya pada tuan dia...huhuhu

    Amy Da SoneT : done n tq..

    maizatul azrina Yaakob: it's ok dear..ahlam pn dah jarang2 jejalankt blog Orked n kwn2 blog yg lain... ^-^ tq n sayang orked jgk..

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS