Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Orang Baru... Alhmdulillah...

Assalamualaikum semua...


pada tanggal 12 April 2012... kakak ku telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan secara normal.. Alhmdulillah semuanya  selamat... Ibu dan baby selamat dan sihat walafiat... syukur sgt2... bertambah Ahli kelurga En. Shafie Ibrahim.. tahun lepas kami menyambut 2 org baru dan tahun ini pula seorang... :) tapi semalam bila Ahlam call rumah mak cakap baby xleh kuar hospital lg..sebab baby deman panas...huhuhu kesian dia...moga2 dia cepat sihat dan xde pape... insyaAllah...

jum tgok gambar baby yg adik Ahlam MMS kt Ahlam...
-
-
-
-
-
-
-
-
-

inilah Ungku NurZahra Ain Binti Ungku Abdullah


comel x??? comelkan...hehehe muka dia sebijik cam muka mama dia...hehehe
hurm...bila Ahlam dpt jumpe Zahra Ain ni...almaklumla duk jauh...huhuhu

moga dia menjadi insan yang brguna dn anak yang solehah pada mama dn papanya..insyaAllah




P/s: Zahra Ain cepat sembuh n kuar hospital... Nenek n Tok Ayah risau kt Kg...huhuhu

16 comments:

  1. what a lovely name :)

    btw, done following u c:

    ReplyDelete
  2. alala tomey nye..

    btw , dtg follow cni..
    do follow n comment my new entry yew :)

    ReplyDelete
  3. comel anak buahnya. sudah terjah blognya. Tak tahu pula ada blog done follow u ^^

    ReplyDelete
  4. olololo..tomei nyer anak buah dia...ZAHRA AIN.. moga cpt sembuh nyer baby!!! biasa la tu, anak buah kiter yg latest pun mse lahir ade kuning.. leh bwk blik tp setiap hari kene ulang alik kt hospital...

    ReplyDelete
  5. Keturunan Diraja anak buah Ahlam ni. Seronok kan dapat anak buah. Nanti Ahlam akan selalu rindu kat dia dan cerita pasal dia.

    ReplyDelete
  6. comelnya :D
    moga ikatan tali persaudaraan antara kalian seisi keluarga lebih erat selepas kehadiran orang baru ini yea ahlam :D

    ReplyDelete
  7. comei la.... :D tahniah... dpt anak buah baru...

    ReplyDelete
  8. wahh tahniah! comel sangat..geram ngan pipi dia..huhuu

    ReplyDelete
  9. terima kasih semua... ^-^ doa dn kata2 semagat anda semua amat sy hrgai...

    ReplyDelete
  10. comellnya baby!!!!!!

    belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
    HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
    meyh tengok tuto yang amal buat
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html

    ReplyDelete
  11. wah comelnya ..:D
    tahniah yea !

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS