Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Sal Ahlam jer..xde kena mengena dgn sape-sape... ^-^v

 Assalamualaikum semua...


harap semua sihat..insyaAllah... Ahlam pn dah bebas dari virus deman + selesema + batuk (siap p sebarkan kt kolam renang lagi..hahaha sudah jadi hobi walaupan sakit still turun renang) ..tapi kadang2 2 badan still panas dan xsedap...huhuhu btw semuanya ok..alhmdulillah...kaki Ahlam pn dah ok dan doktor cakap tulang pinggul lari sikit Ahlam kena pergi berurut...wawawawa sungguh tidak suka...!! ia menyakitkan sebab nak betulkan tulang 2....walauapapan Ahlam still leh jalan cam normal tapi kadang2 sakit 2 datang la..nak2 time ABC..hurm dugaan... dan hadapinya dangan senyuman k..

asyik cerita sal sakit jer...huhuhu boring ar...kihkihkih..skrg nk cerita lak sal cuti...yuhoooo!! cuti sem sudah brmula... bumi Sintok sudah sunyi sepi...huhuhu hanya tinggal bunyi2 cengkerik dan ungas2 jer....penduduk di Sintok semuanya dengan tidak sabar sudah pulang ke kampung halaman mereka... Ahlam lak camner? huhuhu Ahlam cam biasa la..org lain cuti Ahlam x cuti... klu org lain cuti 2 bulan Ahlam cuti 2 minggu jer.. hahaha bz memanjang jer kan...kihkihkih..cuti sem ni pn Ahlam x balik kampung (mak ayah Ahlam faham anaknya camner hati hati Ahlam tetap di kampung)...huhuhu cam biasa Ahalm akan prgi lepak2 dkat KDSP...hahaha lepak la sangat... bukan xnak balik tapi ada benda yang Ahlam nak setelkan..lagipn ni sem last, lepas exam bulan 6 t Ahlam leh duduk rumah sampai muntah sambil2 tunggu Posting..oyehhhh!!! cant wait lah...

past sal sakit n sal cuti..Ahlam nk cerita lak sal study...hehehe la  Ahlam kan student ag so nk cerita la sal pelajaran la... memg 2 lah yang ada dalam kepala otak Ahlam ni...hehehe skarang dah masuk bulan April..maknanya hanya tinggal lagi 2 bulan lebih untuk Ahlam habiskan sem last ni... dan hari2 serta minggu2 terakhir di bumi Sintok ni Ahlam rasakan semakin tidak sabar2 untuk keluar dari sini..tapi kadang2 2 sedih jugak... yerlah 4 tahun disini...dah rasa macam kampung halaman sendiri lak...huhuhu disini la tempat Ahlam kenal dunia remaja, cinta, pengkhianatan, kekecewaan, kesedihan, persahabatan, tanggungjawab, rasa rindu dan macam2 lagi la...hurm... semua 2 akan Ahlam sematkan dalam memory Ahlam dan takkan pernah melupakan... itulah pengalaman yang berharga buat Ahlam...


tak habis lagi sal study ek...kihkihkih.. hurm ni lak sal nak isi borang posting...argggghhh!! serius Ahlam pening nak mtk negeri mana..???? tapi xtaw la dalam kepala Ahlam ni asyik teringatkan Negori Sembilan jer... serius Ahlam xtaw nape...maybe Ahlam mtk Negeri Sembilan, Serawak/Sabah, Perak dan Kedah kot... entahla xtaw lagi ni...hurm.. member2 Ahlam semua dah ada tempat yang mereka nak pergi..tapi Ahlam belum pasti lagi kalu ikutkan nak jer Ahlam mtk keempat2 pilihan 2 kat Sabah n Serawak..biar jauh dari semua..masuk pedalaman lagi best!!!  Erkkk... biar baetul Ahlam ni...hehehehe hurm tapi lari dari masalah xkan menyelesaikan semua pekara..dan sampai bila ia takkan selesai...huhuhu tapi bolehkah Ahlam brjauhan dari keluarga..mungkin boleh kot...hehehe insyaAllah...kawan2 doakan Ahlam yer...Ahlam sudah tidak sabar nak bergelar seorang pendidik.. ^-^v


sampai disini sahaja coloteh Ahlam...kihkihkih tq coz sudi baca...saya menghargainya... ^-*



p/s: happy birthday my dear bucuk!!! hehehe lambt wish dah beberapa hari dah lepas..Ahlam org last kot...hahaha xpelahkan janji kita ikhlas... :P

3 comments:

  1. Nak posting kat Srawak ke? Mulianya hati. Bukan senang kan kalau dpt skolah pedalaman, nanti kena naik sampan. Semoga Ahlam dpt tempat posting yg baik.

    ReplyDelete
  2. nice entry la ! suka baca ! :)) baidawei , Chaiyokk !

    ReplyDelete
  3. LydSunshine...gitulah gamaknya...nk cari pengalaman kt tempat org.....hehehehe n nk lari dri insan2 yang menyakitkan hati dn jiwa sy...huhuhu

    Fittriah Alieyah... tq very much..jmput la singgah lg...hehehe

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS