Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Menghilang....

Assalamualaikum semua....

rindu Ahlam x???? huhuhu


sebualan lebih kot Ahlam menghilangkn diri dari dunia blog nih.... huhuhu maafkan saya!

ke mana Ahlam pergi yer??? ha!!!! nak taw.... jom skrolll ker bawah... ^___^
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




VOYAGE 282/13 KLDTS
sweet memories!!!




LUMUT-LANGKAWI-PENANG-LUMUT

*cuba cari mana satu Ahlam?..hohoho *


dear someone: saya dah rasa apa yang awak rasa...rasapenatitu
tapi
awak tak rasa apa yang saya rasa... rasasakititu



p/s: Ahlam dah jadi dayang senandung....huhuhu hitam legammmm!!! :(

16 comments:

  1. Bestnya..tapi mcm gayat la pulak!

    ReplyDelete
  2. Untung la Puan Ahlam! hehe. Anyway all the best okey ^^

    ReplyDelete
  3. mak oiii! bestnya ahlam. seronok!
    tak muntah ll ke lepas tu? heeeeee. :D

    ReplyDelete
  4. besttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!

    bestt gilaa tgk pic terakhir tu..Na nkk jugakkkkkk ;c

    ReplyDelete
  5. salam . hai blogger cute . saya follow sambil singgah blog awak . follow me back?

    ReplyDelete
  6. bestnya..berani cik ahlam. :)

    iznie teringin, tapi takut. hoho.

    ReplyDelete
  7. huiyyoo..macam mana panjat atas tu?

    ReplyDelete
  8. Seronoknya.. dpt pengalaman baru. Alamakkk.. cemana nak kenal ahlam yg mana satu kt atas tu. Tapi cantik la gmbr tu.

    ReplyDelete
  9. wow, bestnya.. teringin nak buat benda ni..

    ReplyDelete
  10. beraninya semua bergayut di situ, adoiiii

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS