Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

DILEMA...

Assalamualaikum semua...



Ahlam dalam dilema sekarang nih..hurmm.. antara nak sambung study dgn tangguh dulu atau pohon skrg... arghhhh... dilema-dilema... dalam hati nih nak sangat pohon tapi Ahlam tak tahu bila posting lagi... kalu pohon  dan dapat pastu dapat posting jugak dan kena hantar ke Sabah tak ke naya tu? ohhhhh dilema!!!!

Ahlam nak mintak di UPM dalama program Master Pendidikan(Pentadbiran Pendidikan) sebab sekarang masih dibuka lagi sampailah hujung bulan ni.. huhuhukk... bila tanya member dia cakap baik Ahlam tangguh dulu sebab takut nanti bertembung dengan posting... dan dia cakap batter pas posting baru mintak... sebab time tu Ahlam dah tahu Ahlam dekat mana...hurmmm kalau tangguh dulu mungkin Ahlam boleh mintak di UPSI atau di UUM dalam bidang Ahlam dulu... macam mana ek??????

tulungAhlambuatkeputusan... :(



*tengah pening duk mikir..ayoyo!!!.... ok dah lupa lak nak kena siapkan jadual act kadet...huhuhu...*



tatatititutu..kawan-kawan lain masa kita jumpa lagi... adios!






22 comments:

  1. aduh ! mun nak tolong pun tak taw camne . tak de pengalaman pasal nie . hehe

    ReplyDelete
  2. keje dlu mungkin. nanti dah tau tempat sng lah nak wat plihan. boleh tau x cemne nak pohon er master pendidikan tu? kompom akan dapat keje ke?bp kali intake? nant reply kt kumen entry err ;)

    ReplyDelete
  3. ala, anna pon x tahu camna nak tolong ni.. =(

    ReplyDelete
  4. gud luck.. smoga dpt mbuat pilihan yg bijak utk masa depan.. :)

    ReplyDelete
  5. Ahlam nak sambung fulltime atau part time? Kalo part time, akak pun setuju dgn kawan ahlam. Tunggu posting dulu. In sya Allah akan ada peluang lain. Tapi kalo nak apply pun pesalahnya... Kalo dapat masa dah posting, tolak je la.

    ReplyDelete
  6. hehe. all the best ahlam. pilih yang terbaik. moga dipermudahkan :)

    ReplyDelete
  7. buat pilihan yang terbaik.. solat istikharah :)

    saya dah update...
    hope dapat tolong walaupun agak susah.... :(

    ReplyDelete
  8. Betul, cakap Nizam Ijam..
    Solat Istikharah itu yang terbaik :)

    ReplyDelete
  9. semoga dapat buat keputusan yg terbaik..all the best!

    ReplyDelete
  10. semoga Ahlam dpt yg terbaik amin..

    ReplyDelete
  11. Doakan yg terbaik for u dear. TQ ke laman KA . dah follow sini juga 565 yek

    ReplyDelete
  12. tangguh dulu...tgu posting dulu...insyallah..x lama lagi tau la result

    ReplyDelete
  13. tunggu dulu sampai dah tau posting kat mana? dah tau ti boleh lah mohon..

    ReplyDelete
  14. aduh nak tolong pun macam mana. sebab saya pun baru nak habiskan diploma. Btw, keep calm and berdoa lha banyak. Insyaallah ada penyelesaiannya key! (:

    ReplyDelete
  15. istikharah sayang...jalan yg paling tepat.
    bertanya dgn Allah lebih baik and insya Allah...akan lebih berkat.
    good luck!

    ReplyDelete
  16. apepun gudluck la yer. pk btol2 :D
    Salam maulidur rasul ye ;)

    ReplyDelete
  17. kalau macam tu lepas posting lar , kang kena tempat lain naya jer nak study , hehe , apa-2 pun akak buat lar kputusan yang terbaik utk diri akak :D , istikharah :D

    ReplyDelete
  18. lawat ahlam balik. anyway dah decide ke ahlam?

    ReplyDelete
  19. doakn yg terbaik for u , all the best

    ReplyDelete
  20. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. istikarah. moge ditunjuk pilihan yg terbaik. :)

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS