Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

MALU SENDIRI...

Assalamaualaikum semua...


perasan tak (kalau perasanlahkan..hahaha) semenjak dua menjak  nih entry Ahlam macam berbau kesedihan, kekecewaan, rasa down yang amat..hurmmm memang pun Ahlam tengah melalui fasa kesakitan yang amat, rasa kecewa yang tersangat... tapi bukan pasal cinta cintun ke apa... 2 masalah karut bagi Ahlam.. yang tengah Ahlam alami ni lagi teruk.. tak taw nak cerita macam mana tapi kesakitan itu sangat tak tertanggung.. yerlah sebabnya harapan yang mak dan ayah Ahlam letakkan pada diri Ahlam, Ahlam dah sia-siakan dan kecewakan mereka... kerana itu Ahlam sangat-sangat sedih dan kecewa dengan diri sendiri... tak taw nak mula dari mana, tak taw nak melangkah kemana semuanya macam tak de jalan.. kabur... tapi nak buat macam mana inilah takdir buat Ahlam.. mungkin nanti ada rezeki lain buat Ahlam, mana taw insha Allah...

MALU SENDIRI... bila baca entry yang lepas Ahlam rasa macam nak sorok muka dalam lubang.. malu gil* rasanya bila baca balik..hahahahahuhuhu sib baik tak banyak yang komen (2punadasatujerkot)...huhuhu sebabnya rangkin blog Ahlam 2/3 menjak nih menurun kerana si tuan punya blog nih takde mood nak blogking.. so orang lain tak datanglah blog kite...hehehehe (sedihnyaxdeorgnkdtg..huhuhu)... btw im promise myself tuk aktif berblog  balik hahahaha....

actually banyak benda Ahlam nak kongsikan tapi itulah takde mood..hehehe ok sampai disini sahaja.. jumpe lagi tatatititutu....


erkkkk....sekadar gambar hiasan...hahaha *ater dah rasa habis chomel la 2...kihkihkih* :P




p/s: terima kasih buat rakan-rakan yang bagi support dan tak bosan bagi nasihat.. terima kasih tak terhingga... i really appreciate it... *sebak!

6 comments:

  1. jangan sedih sedih ya
    saya dah ziarah ni :)

    ReplyDelete
  2. Jgn sedih dah mira..kena kuat smgt..capai cita2 yg mira impikan..ila ada ngn mira..

    ReplyDelete
  3. Kalau sedar sebelum terlambat segera bangkit bagi kegembiraan pada ibu-bapa bahkan juga utk diri sendiri.

    ReplyDelete
  4. kalau dah sedar tu, cuba lah bangkit kembali.. tgk balik mana salah silapnya.. moga Allah permudahkan jalan kamu.

    ReplyDelete
  5. allah takkan uji kalau hamba tu tak ley nk hadapi...Allah ada taw..:D

    ReplyDelete
  6. moga terus maju jaya yer, u go girl

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS