Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

TAKUT UNTUK BERDEPAN

Assalamualaikum...


fuhhhhhfuhhhhhfuhhhh!!! ambik nafas2... huhuhu sesak nafas rasanya...huhuhu nak tahu kenapa... wawawawa.. sebenarnya Ahlam kena balik kampung... kerana ada family gethering and my nephew nak kawen...hohoho... (anak buah dah nak kawen mak saudara entah bila..tsk3...) so semua adik beradik Ahlam balik sebab kebetulan sekarang ni kan cuti sekolah...huhu

berbalik pada tajuk 2.. Ahlam takut nak berdepan dengan family Ahlam, sebabnya pasal IV.. aduhai terutamanya untuk berhadapan dengan Mak Ahlam... Ahlam rindukan dia sangat-sangat tapi Ahlam takut... takut untuk melihat wajah kecewanya... :( tapi nak buat macam mana Ahlam tetap kena hadapinya juga... 

hurmmmm.... harap tiada yang bertanya pasal itu.. ia menyakitkan hati dan hurmmm...


ok sampai sini sahajalah buat setakat ini.. doakan perjalanan Ahlam selamat dan juga doakan moga segala urusan Ahlam dipermudahkan...


hoho.. balik kampungx10.... (walaupun agak sedih tapi hati tetap riang..boleh xlagu 2.. wawawa)

peace!




p/s: dugaan yang maha berat.. tak tertanggun rasanya jiwa ini...huhuhu

7 comments:

  1. Ahlam, kalau nk share ape2, meh la share via msg ke ape =) ahlam kena tabah hadapi dugaan yer dan semoga apa yg ahlam impikan tercapai amin

    ReplyDelete
  2. seronok ape balik kg... maaf lambat terjah, busy sgt2 lately

    ReplyDelete
  3. moga dipermudahkan segala urusan awak
    bersabar menghadapi kerenah org yg bertanya itu ini
    sama lah dgn yumida
    kene kebalkan hati bila balik kpg
    al maklum la retis..ade2 je yg nk ambik tahu pasal kita..hehe

    ReplyDelete
  4. Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Banyak tudung dan shawl2 yang menarik dari HV collection.Jangan lupa follow juga ye.. =)

    Terima kasih
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Banyak tudung dan shawl2 yang menarik dari HV collection.Jangan lupa follow juga ye.. =)

    Terima kasih
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. mesti suke ni kan. nak knduri kawen. hehehe.

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS