Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

PEMBAZIRAN

Assalamualaikum...


rasanya dah seminggu Ahlam tak update blog kot..hehehehe busy layan anak-anak buah dan mrmbuang masa dengan TV dan FB...hohohohoh pembaziran... memeg membazir sungguh sebabnya kalau diikutkan sekarang nih Ahlam dalam bus otw ke Penang.. tapi disebabkan rasa malas dan tak berape sihat so Ahlam cakap dekat mak yang Ahlam tak jadi pergi...huhu lagi pun esok dan lusa pejabat cuti lagi...hurmm... dan inshaaAllah maybe hari isnin ni kot pergi sana balik...

hagus RM 48...wawawawawa


ok sampai sini sahaja dulu.. tatatititutu... ^-^v






9 comments:

  1. huhu. takpee, cuti lbh sket.sekali sekala :P

    ReplyDelete
  2. Bukan selalu pun, rasanya tak membazir kalau ahlam tolong postkan sijil watikah put, hehehe (sambil2 kan)^^

    ReplyDelete
  3. ruginye
    boleh beli kfc 3 set..huhu
    saje nak tambah ketensionan..kikiki
    selamat beramah mesra dgn anak buah

    ReplyDelete
  4. seminggu tak hapdet blog masih bersopan lagi tu ahlam. Akak ni mcm dah sebulan tak update. Hehehe. Nak konsisten kan semula agak susah.

    ReplyDelete
  5. bukak bukak..terdgr lagu..terkejut giler akak..maklum tgh sunyi sepi kat umah ni..:)

    ReplyDelete
  6. tak pe..lain kali boleh pergi penang lagi kan :)

    ReplyDelete
  7. busy sgt die. hehe. same la kite :)

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS