Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

DILEMA...

Assalamualaikum semua...



Ahlam dalam dilema sekarang nih..hurmm.. antara nak sambung study dgn tangguh dulu atau pohon skrg... arghhhh... dilema-dilema... dalam hati nih nak sangat pohon tapi Ahlam tak tahu bila posting lagi... kalu pohon  dan dapat pastu dapat posting jugak dan kena hantar ke Sabah tak ke naya tu? ohhhhh dilema!!!!

Ahlam nak mintak di UPM dalama program Master Pendidikan(Pentadbiran Pendidikan) sebab sekarang masih dibuka lagi sampailah hujung bulan ni.. huhuhukk... bila tanya member dia cakap baik Ahlam tangguh dulu sebab takut nanti bertembung dengan posting... dan dia cakap batter pas posting baru mintak... sebab time tu Ahlam dah tahu Ahlam dekat mana...hurmmm kalau tangguh dulu mungkin Ahlam boleh mintak di UPSI atau di UUM dalam bidang Ahlam dulu... macam mana ek??????

tulungAhlambuatkeputusan... :(



*tengah pening duk mikir..ayoyo!!!.... ok dah lupa lak nak kena siapkan jadual act kadet...huhuhu...*



tatatititutu..kawan-kawan lain masa kita jumpa lagi... adios!






TAHUN BARU...

Assalamualaikum semua....

rasanya tak terlewat lagi untuk Ahlam ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2013... hehehe


dah lama tak update.. Ahlam tak busy pun... cuma Ahlam di kampung... hehehe  dan kebetulan time Ahlam balik kampung kawan baik Ahlam Finie nak bertunang dgn Tn Ai.. bekas bos kami dulu.. so Ahlam menyibukkan diri untuk bantu dia... hehehe ni cerita sebelum masuk tahun baru

pada hari tahun baru lak Ahlam lepak rumah kakak Ahlam di Kota Bharu.. sambil-sambil jadi pengasuh untuk anak dia jap, 2 hari jugaklah duduk rumah dia... malam tahun baru orang lain sibuk nak p tagok bunga api lah konsert lah Ahlam lak layang cerita dekat intenet pastu tidur...hahahakk *takde makna nak p sambut tahun baru.. sama jer malam 2 dengan malam2 yang lain.. :P

lepas 2 hari disana Ahlam balik ke kampung lak.. hujannnnnnnnnn!!!! sejukkkkkkkk!!!! rasa cam di oversea lak...khikhikhi...takleh nak p mana-mana...huhuhu

ohye... bercakap sal tahun baru nih.. kawan-kawan mesti ada azam baru yer tak... Ahlam pun sama hohoho...
azam Ahlam: 
1) nak posting/mengajar
2) nak sambung belajar (master)
3) nak naik pangkat (Lt Dya)
4) nak kumpul duit/berjimat cermat...
5) nak mula bagi duit pada mak dan ayah...
6) nak kawen...hahahahaha :P *nak kawen penya calon pun xde...hukhukhuk
apapun yang penting ahlam nak jadi insan yang lebih baik dari sebelumnya... 2012 tinggalkan banyak kenangan pahit dan manis buat Ahlam... dan Alhamdulillah Ahlam masih dapat merasa nikmat tahun baru... :)

itulah list azam Ahlam... in shaa Allah mudah-mudahan tercapatlah hendaknya..huhu doakan Ahlam yer... :)
kawan-kawan apalah azamnya???? jom share dgn Ahlam...hehehe dan Ahlam doakan azam kawan-kawan tercapai.. aminnnnn....

sampai sini saja untuk kali ini... sekian terima kasih....

*peace!!! erkkk belum mengemas bag lagi nih.. esk pagi dah nak bertolak ke penang...huhu satu benda pun belum packing lagi huhuhu... ermm doakan perjalanan Ahlam pagi esk selamat yer... :)*


p/s: heheheh tahun baru ni jgk Ahlam nekad no more orglaut... *orglautapapunyangandalakukansayamaafkananda.... 

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS