Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

TAHUN BARU...

Assalamualaikum semua....

rasanya tak terlewat lagi untuk Ahlam ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2013... hehehe


dah lama tak update.. Ahlam tak busy pun... cuma Ahlam di kampung... hehehe  dan kebetulan time Ahlam balik kampung kawan baik Ahlam Finie nak bertunang dgn Tn Ai.. bekas bos kami dulu.. so Ahlam menyibukkan diri untuk bantu dia... hehehe ni cerita sebelum masuk tahun baru

pada hari tahun baru lak Ahlam lepak rumah kakak Ahlam di Kota Bharu.. sambil-sambil jadi pengasuh untuk anak dia jap, 2 hari jugaklah duduk rumah dia... malam tahun baru orang lain sibuk nak p tagok bunga api lah konsert lah Ahlam lak layang cerita dekat intenet pastu tidur...hahahakk *takde makna nak p sambut tahun baru.. sama jer malam 2 dengan malam2 yang lain.. :P

lepas 2 hari disana Ahlam balik ke kampung lak.. hujannnnnnnnnn!!!! sejukkkkkkkk!!!! rasa cam di oversea lak...khikhikhi...takleh nak p mana-mana...huhuhu

ohye... bercakap sal tahun baru nih.. kawan-kawan mesti ada azam baru yer tak... Ahlam pun sama hohoho...
azam Ahlam: 
1) nak posting/mengajar
2) nak sambung belajar (master)
3) nak naik pangkat (Lt Dya)
4) nak kumpul duit/berjimat cermat...
5) nak mula bagi duit pada mak dan ayah...
6) nak kawen...hahahahaha :P *nak kawen penya calon pun xde...hukhukhuk
apapun yang penting ahlam nak jadi insan yang lebih baik dari sebelumnya... 2012 tinggalkan banyak kenangan pahit dan manis buat Ahlam... dan Alhamdulillah Ahlam masih dapat merasa nikmat tahun baru... :)

itulah list azam Ahlam... in shaa Allah mudah-mudahan tercapatlah hendaknya..huhu doakan Ahlam yer... :)
kawan-kawan apalah azamnya???? jom share dgn Ahlam...hehehe dan Ahlam doakan azam kawan-kawan tercapai.. aminnnnn....

sampai sini saja untuk kali ini... sekian terima kasih....

*peace!!! erkkk belum mengemas bag lagi nih.. esk pagi dah nak bertolak ke penang...huhu satu benda pun belum packing lagi huhuhu... ermm doakan perjalanan Ahlam pagi esk selamat yer... :)*


p/s: heheheh tahun baru ni jgk Ahlam nekad no more orglaut... *orglautapapunyangandalakukansayamaafkananda.... 

13 comments:

  1. Sblm kawin elok sambung master dulu..takle kelam kabut kan..:)

    ReplyDelete
  2. semoga azam ahlam tercapai =) kawen jgn lupa jmput =p

    ReplyDelete
  3. gOOD lUCK sis . have a wonderful year !! Hope semua azam sis termakbul ^^

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru ahlam . semoga azam tahun nie tercapai yew :) btw , tahniah tok kawan ahlam yang kawen tuu . ewahhh , cikguuuu :D

    ReplyDelete
  5. epy new year ! smoge sume impian tu tercapai dgn jayanye. hihi v^^

    ReplyDelete
  6. posting ngajar?cikgu er.seloknya cr keje br master.papepon all the bestt ;)

    ReplyDelete
  7. Selamat thn baru Ahlam..moga segala impian tu tercapai

    ReplyDelete
  8. Org laut tu bukan calon ke? :p

    Bagus le celebrate tahun baru dgn anak2 buah. Dok diam2 je kat umah.

    Azam akak tahun ni ialah tak ada. Lagi tak senonoh. Hehehehhe.

    ReplyDelete
  9. cepat2 update entry baru pula . hihi

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS