Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

hola...hola...bola..

Assalamualaikum...

haluuuuuuuuuuuu... Uooolllssss!!!! miss Ioooollllssss tak??? hehehehe ofkos ler takkan... hehehe yerlah sapelah Iooolllsss ni kan... huhuhuhu... ehmm2x testing testing 123... hai sahabat blogger semua sihat ke idok? Ahlam, alhamdulillah sihat walaupun kadang2 kena makan ubat dan supliment bagai kalu tidak maka menagislah keseorangan malam2.. kihkihkihkih...

sudah berminggu-minggu baru nak update kan.. huhuhu idok ler busy mana pun tapi Ahlam ni tapi sibuk berkemas nak balik kampung mingggu lepasnya..makanya Ahlam tidok sempat ler nak men'update' blog buruk kesayang Ahlam nih, walaupun segala kerja-kerji dan segala agsimentnya telah dihantor.. ater awat ler Ahlam duk bercakap dalam bahasa Perak nih??? huhuhu Ahlam nih rindu sebenarnya dengan orang Perak nak-nak dengan kakak angkat dan mak angkat Ahlam dekat Tambun nuh... Ape kaborleh mereka tu... wawawawa sobsobsob...

tinggalkan rasa rindu kejap... sekarang nih Ahlam dekat kampung dah sudah balik ke negeri Terengganu, "negeri cantik, orang pun baik-baik" betul ker tegline 2... lupe dah.. hahaha dan sekarang ni pulak Ahlam ada di Kelantan jadi mek kelantan kejap yer.. hahaha buat apenya di Negeri Cik Siti Wan Kembang ni kan??? apa lagi klu bukan menjadi babysitter kepada budak nakal 2 orang 2.. Syamin Naufal dan Mohammad Adam... hehehe

sekarang nih maknanya Ahlam busy menjagalah jgk..wawawa ditambah pulak dengan menjdai pembantu kepada Pensyarah Ahlam dalam kajian dia maknanya jadi RA lah.. ni pn buka betul2 lagi just percubaan dulu... hehehe #peningpale...banyak lagi tak siap nih minggu depan dah nak dihantar... huhuhu

panjanglah pulakkan update kali nih.. oklah sampai sini saja Uooollllsss!!!! tatatititutu... ^-^V



p/s:pisssttt korang sokong pasukan mana piala dunia nih???? Ahlam sokong Spanyol dulu sekarang dan selamanya... biarlah Spanyol dah kalah ari 2.. hehehehe

5 comments:

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS