Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Hello!

Assalamualikum



hai semua... lama gilos Ahlam tak buka blog.. huhuhu takde lah bertahun tapi dekat 6 bulan jugak Ahlam offline dari dunia blog... sampaikan blogspot tukar setting home tak tahu.. eh korang camner nak dapatkan balik yang lama?.. huhuhu nak tengok entry-entry korng mcm mana?? alahai

mesti korang tertanya-tanya kemana Ahlam menghilang.. tupun kalau ada yang selalu terjah blog Ahlam yang poyo nilah kan.. hehehe Ahlam ada jer, alhamdulillah sihat makin bambam dah nih.. hehehe. lepas kes Ahlam kena buang kerja tuh Ahlam back to basic selalu jugak buka blog usha blog orang p terjah sana sini.. pastu balik raya, start balik raya tuh Ahlam busy aka buat-buat busy.. memng laptop pun tak sempat buka.. sebenarnya bukan tak sempat buka tapi takde mood nak beronline.. huhuhu sejak daripada tuh memang Ahlam tak jenguk lansung blog (Ahlam Journey maafkan hakak abaikan anjer)

pas raya Ahlam sibuk dengan hal nikah kawen.. hahahah (mesti tertanya-tnya sapekah yang kawen tuh) yessssszaaaa betuiiiii!!!! Ahlam yang kawen.... alhamdulillah selamat semuanya.. pada tarikh 13/9/16 Ahlam selamat diijab kabulkan berwalikan abang kandung Ahlam disaksikan oleh keluarga dan saudara terdekat... majlis kami hanya majlis kecil-kecilan bermodal tak sampai berpuluh ribu... alhamdulillah dipermudahkan segalanya.. sape-sape yang follow IG dan Facebook Ahlam tahulah... heheheh

nak dijadikan cerita pas sebulan kawen (eheh.. bukan mengandung eh.. belum rezeki doakan yer) Ahlam dapat posting ke nun jauh di borneo.. huhuhu maka bernages, meraunlah Ahlam nak kena berjauhan dgn cik abam... wawawawawa pada 1/11/16 maka terbanglah Ahlam ke sana  keseorangan naik belon.. huhuhu terpaksalah menanggun rindu dendam pada cik abam beberapa purnama... huhuhu

oleh sebab itulah baru hari ini Ahlam sempat buka blog dan update entry... huhuhuhu alhamdulillah lepas kawen bertambah-tambah rezeki.. syukur sangat...

soooooo.. ahlam belanje gambar kawen sekeping... hahahahaha
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



doakan kami kekal selamanya.. aminnnn!


xoxo
AhlamMiera

5 comments:

  1. selamat pengantin baru ahlam...smpi ati x jemput kami nooo kalu x bleh gak kami dtg ke utagha ;-)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... memang lama betul kakak rasa Ahlam tak bersiaran. Meniti hidup sebagai isteri dgn kegembiraan tapi penuh kerinduan ye. Kesiannyaaaaa...

    ReplyDelete
  3. Kalau nak tengok blog kawan-kawan Ahlam pergi ke reading list...

    ReplyDelete
  4. Selamat pengantin baru kepada Ahlam dan pasangan, semoga kekal hingga ke Jannah.. =)

    ReplyDelete
  5. Salam Jumaat, menyinggah bila ada sedikit kelapangan. Lama tak menerjah. X sempat nak kejar N3 tp ingatan tetap ada !

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS