Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

LAMA TAK BERSIARAN.

Assalamualaikum...



Hai semua... apa kabar... last entry bulan 12 tahun 2016 dan sekarang dah bulan 4 tahun 2017... agak lama jugak tak bersiaran dekat sini... disebabkan kesibukkan tugas hakiki dan keletihan serta keupayaan line internet yang macam siput maka niat dan keinginan Ahlam nak bersiaran terpaksa dibatalkan... RINDUUUUU sebenarnaya nak berceloteh dekat sini, melawat blog rakan-rakan yang dah lama tak berkunjung, rindu sgt.... huhuhuhu 


maafkan Ahlam yang tergelam timbul ni... banyak perkara yang Ahlam nk kongsikan tapi dah lupaaaa... hehehehe Alhamdulillah Ahlam di bumi Bornieo makin selesa dan serasi tapi kadang-kadang terjerat rindu pada orang-orang semenanjung terrutama pada suami dan keluarga... (malam2 nagis rindu😏 ).. 


dan Alhamdulillah usia perkahwinan kami dan memasuki usia 6 bulan... ada org tanya Ahlam dah ada isi ke... belum hehehe mood honeymoon lg..kihkihkih insyaAllah soon doakan....


tak tahu dah nak cerita apa so jumpa lagi nanti byebye...



xoxo
love!

7 comments:

  1. Alhamdulillah.. Semoga ikatan perkahwinan Ahlam berkekalan hingga ke Syurga..

    ReplyDelete
  2. selalu ke ahlam blk semenanjung?

    ReplyDelete
  3. Tak pe... janji jangan hilang terus..
    bila ada masa dan berkesempatan, buat je N3 apa2..

    ReplyDelete
  4. samalah...ada satu time blog saya pun terabai jugak.. time tu saya tengah pregant..huhu

    ReplyDelete
  5. Salam Jumaat... samalah kita blog KA pun dh mcm chipsmore he3

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS