Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

BiLa KiTa TerLaMpau PeRcaYaKan KaWan...

Salam...
hurm...minggu ni minggu yg penuh debaran...sebabnyer?? sebabnyer adalah...minggu ni result dah kuar...20 hb 6 2011..ni la thariknya...huhuhu...ak pn dah selamat tgok.. wlaupn ak ,engharapkn dekan tapi target xtrcapai..ok la kali ni lebih baik dri yg lepas2 wlaupn xtrcapai ape yg ak harapkan...sedih??? memeng ak sedih sebbnye xcapai pe yg ak nak...hurm tpi syukur alhamdulillah trma kasih Allah..atas rezki yg diberikan...
ohyer...brbalik pd tajuk di atas...huhuhu...ak memg sedih sgt...kecik ati...terkilan...kecewa..pe lagi yer yer??? semualah yg seangkatan 2... itu lah yg ak rasa semlm n hari ni...Tuhan saja yg tau... ak hanya dpt bersabar jer...hurm.. kawan ak pandai2 jer dia bukak portal ak guna password ak n tgok result ak..oh my god!!!!! no..no...no..no..no...cuba kamu...iyer kamu yg baca ni...kamu la..huhuhuhu...fikirkan patt ker dia buat mcm 2...menda 2 tersagat pribadi... memg kami kawan baik..tpi itu bkn tiket untuk dia buat macam 2...hal pribadi cam 2 jgn dibuat mcm makan biskut...betul x???huhuhu
lain la..klu dia mtk izin dgn ak kan...ak pn xkan la rsa sakit ati, kecik ati n seangkatan dgnnyer...ni x sepatah pn dia xcakap kt ak...wahhhh!!!! tkar la pssword 2.. mgkin korg fikar cmner dia taw pssword ak kan??? hurm dia taw pssword ak n ak taw pssword dia...sbbnyer ari 2 bg untuk add/drop subjek huhuhu kerana line internet kt tempat kami bajar 2 xbrape nk ok..cam kura2..so bagi la kt dia untuk add/drop subjek ak..n klu line ak ok ak lak yg buat tuk dia..huhuhu 2 la sbbnyer..
tpi ak xla p bkk portal dia tampa kebenaran wlaupn ak ada pssword dia...huhuhukkk....mgkin lain kali ak xkan pcyakan sape2 lagi...korg di luar sana jgn la jdi cam ak yer..jgn sia2kan kepercayaan yg kawn kita bagi untuk kita...bila dah kepercayaan itu hilang kita xakan dipercayai lagi..jgan sesekali yer...itu la pembelajaran moral kita pd hari ini...hehehehe...
sekian terima kasih..wassalam...


~rsa cam nk menjerit jer....arggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! fuh lega...hehehe~

No comments:

Post a Comment

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS