Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

TidUrlaH AhLam...

Assalamualaikum semua... ^-^v


Salam Syawal... hehehe dah lama Ahlam xupdate pape kan... huhuhu bukan apa Ahlam bz sgt2... time raya sibuk jadi pngasuh aka babysitter xbergaji...hahaha lepas raya kena p kursus lak.. hurm memg bz sgt2 lah...hahaha ada masa terluangpn Ahlam hbiskan untuk berehat jer (pdhal tdur...kihkihkih :P )  maafkan saya..huhuhu sebab xupdate pape n dah lama xmelawat kawan2 blog semua...   

malam ni Ahlam xtaw kenapa Ahlam xleh nak lelapkan mata... hurm dah berkali2 Ahlam cuba tapi xdapat jgk.. dah beberapa hari macam ni... haisy!!! mungkin banyak benda yang Ahlam fikirkan kut.... dalam kepala otak ni macam2 pekara ada.. memang serabut sgt2... huhuhu ditambah pulak dgn sikap seseorang yang mendiamkan diri.. call xangkat, msg xbalas.. chat xde respon... pening Ahlam fikir nape lah seseorang 2 jadi cam 2??????  mungkin msg yang Ahlam trsalah hantar 2 kot... huhuhu  biarlah dia malas nk fikir (malas nk fikirlah konon...huhuhu)

dah bermacam2 cara dah buat ni masih xleh nak lelap jgk... adeh dah la esk Ahlam kna bangun awal sebab ada hal dkt tmpat kerja hurm ada gotong royong dan ujian kecerdasan/UC aduhai.. klu xcukup tdur camner nak buat UC habislah Ahlam kan...hukhuk xpe Ahlam kan kuat... hari2 minum milo... hohoho... hurm k lah t kalau ada masa free Ahlam akan cuba update dan ronda2 blog kawan2 yer..insyaAllah ^-^v

 comel jerkan...hahaha

kan best kalau dpt tdur cam baby ni...huhuhu

tidurlah Ahlam... tidurlah Ahlam....hukhukhuk


p/s:ada sape2 yang tahu petua spya boleh tdur x? hehehe

8 comments:

  1. Hentak kpale kt Dinding..gerenti terus tidur pastu hehehe..

    ReplyDelete
  2. Tenang ja M tengok bb tu tidoq...Ahlam tolong buang Verification word tu bleh tak..susah la nak tinggalkan komen...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. MrJep hahahaha yag 2 tidur dh xbagun2...

    Si Matatajam kita klu tgok baby tdur cam tenang dan bahagia jer rasakan... Ahlam pn suka tgok... ^-^

    Adam Azra tak nklah t ketagih lak...huhuhu bahaya...

    ReplyDelete
  5. kalau takleh tidur, boleh layan blog. hehe.

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS