Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Tak CUkup TIDUr+Rambut GuguR+bOtaK

Assalamualaikum dan Selamat Pagi Semua....


wahhh.. nilah entry pertama Ahlam pd pukul 8 pagi lebih...hahaha... entah bagun2 jer tidur terus ada idea nk tulis something...hehehehe

hurm.. hari minggu yg lepas hari ahad lepas.. Ahlam n the gang p lah shopping utk persiapan Konvo... so kebetulan mamber Ahlam sorg ni nak potong rambut... Ahlam memg nk potong jgk so p la sekali dgn dia potong rambut kat satu salon ni... member Ahlam potong memg pendek la ala2 korea gtu u...hahaha

Ahlam lak potong pendek jgk, tapi xla pendek sgt.. boleh tochang lg lah..hehehe.. masa nk potong 2 amoi 2 tnya Ahlam.. "u selalu tidur lambat yer?'' ' errkk!!' Ahlam trkejut dlm hati mcm mana amoi ni taw.. pastu Ahlam tnya dia balik 'ermm.. mcm mana u taw miss?' dia cakap " u pnya rambut bnyak gugur kan?" Ahlam iyerkan.. sbb memg rambut Ahlam bnyak gugur... pastu dia ckplah rambut gugur Ahlam ni dah teruk dia kata Ahlam kena jaga betul2...kna cukup tidur... kna selalu buat tredment la.. pkai 2 la.. pkai ni la..bla..bla..bla..klu tak nanti BOTAK! huhuhu

Ahlam trfikir.. la selama ni Ahlam ingat sebab rambut panjag  2 sebab rambut Ahlam cepat gugur n cepat putus rupa2nya xcukup tidur mainkn peranan jgk... huhuhuhu... dan Ahlam terfikir jgk klu ini sekadar nk suruh Ahlam beli produk dia...hahaha tapi xbeli pape pn... :P tapi lepas amoi 2 ckp mcm 2 Ahlam risau jgk...huhuhuhu.... so kna jaga lah elok2.. kna cukup tdur, kena tidur awal...hahahaha


*rambut Ahlam camni ar sejibik!...hahaha  panjang lebat dan bergurai2..kehkehkeh*




*huhuhu...takkkknakkkk!!! dia xpe cantik..kehkehkeh!!*





moral of the story... jgn tidur lambat yer nanti BOTAK!

okhe 2 saja...setakat ni... hahaha nk siap2 p kerja... adios....

7 comments:

  1. waaa..x tau plak tdo lewat mwmbotakkan kepala...tp sblum ni pun memang selalu kleguguran rambut..huhuhu

    ReplyDelete
  2. 2 la pasal Ahlam pn baru taw jgk...huhuhu

    ReplyDelete
  3. Jangan tidur lagi.. jangan tidur lagi.. jangan tidur lagi... Heheh. Rehat secukupnya ye Ahlam. Sorry akak tak perasan akak lama tak dtg blog awak. Sbb taktau cemana blog awk hilang dr bloglist awak.

    ReplyDelete
  4. it's ok akak... ^-^ Ahlam xkisah pn...hehehe

    ReplyDelete
  5. akak tido awal pun gugur gak rambut...cane tu?akak rasa pemakanan pun ada kaitan jugak...susah hati juga ,dah menipis dah ni..

    ReplyDelete
  6. la..yeke? padan la rambut mira selalu guguq..haha

    ReplyDelete
  7. ummiarissa tulah Ahlam pn rasa cam 2 gak...huhuhu

    mira maisar entah la mungkin jgk... hehehe

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS