Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Akaun Tak wujud????

Assalamualaikum...

*camner leh jadi camni????*


YA Allah serius Ahlam risau sgt pasal  akaun JOBMALAYSIA Ahlam xdapat buka bila Ahlam col someone dia cakap dalam masa 24 jam klu xboleh buka jgk col pihak JOBMALAYSIA tanya diorg... tapi Ahlam dah 2/3 hari xbuka akaun permohonan 2.. bila buka hari ni ni plk yang jadi... dan dia terus suruh Ahlam col pihak JOBMALAYSIA...YA Allah Ahlam xtaw nk buat pe ni... sedihnya... masa depan Ahlam kot 4 tahun belajar gini lak jadinya.... bila col pihak JOBMALAYSIA dorg ckp mungkin ada masalah internet n dia mintak nama penuh n no id Ahlam.. bila Ahlam bagi dia ckap akaun Ahlam TAK WUJUD... ha!!!! ape?????? giler nak nagis pn ada time 2... camner leh xwujud  4/5 hari lepas Ahlam buka nak update ok jer boleh lak buka... dan Pihak JOBMALAYSIA suruh Ahlam emailkan masalah Ahlam kat diorg... now Ahlam hanya mampu berdoa moga semuanya ok...huhuhu

untuk pngetahuan korg.. pelajar Pendidikan kna isi ni untuk penempatan mereka.. klu dah akaun Ahlam xwujud so xdelah nama Ahlam dlm sistem Suruhsnjaya Perkhidmatan Pelajaran (SPP) bagi penempatan di sekolah nanti dan sebab itu Ahlam risau, Ahlam xnak tunggu lagi setahun untuk dipostingkan....



ya Allah bantulah hambaMu ini,,,,huhuhu :'( doakan masalah Ahlam ni selesan dgn cepat yer... huhuhu

10 comments:

  1. Takleh create ID baru ke? Dah tu canner skrg? Dah bleh buka ke?

    ReplyDelete
  2. tunggu respon dri phak JOBMALAYSIA jer skrg ni...huhu memg ingat nk buat akaun baru tapi hold dulu tunggu jawapn dri JOBMALAYSIA....huhu xboleh lg akak... risaunya Tuhan saja yg taw...:(

    ReplyDelete
  3. sakitnye hati lau jd mcmni kan,,em xpe2, try dulu yer,,

    moge Allah permudahkan urusan=) amin

    ReplyDelete
  4. Berdsabar ye awk..mungkin system dyeorg tak btul kot..ermm...

    ReplyDelete
  5. Sabar sabarr .
    Sistem down la tuww . Hehe .
    Semoga dipermudahkan v^^

    ReplyDelete
  6. hmm sabar. kalu create baru boleh>? cuba try. sabaq.

    ReplyDelete
  7. sabar ye...harap semuanya baik semula...

    ReplyDelete
  8. Jobmalaysia xblh pki sy isi xada pgln2 pun..menyampah plk rasanya

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS