Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

MASALAH....Serba Salah Serba Tak Kena....

Assalamualaikum....


sedar tak sedar dah 5 hari kot Ahlam tak update entry baru yer...hehehehe al-maklumlah Ahlam ni bizi mengalahkan menteri...huhuhu bizilah sgt pdhal xsebizi mana pn...

hurm.. perasan tak... setiap entry Ahlam dalam blog nih banyak cerita masalahkan...?  kalau ada yang perasan ler, entah ada entah tak nih... :P huhuhu entahlah Ahlam rasa dekat sini jer tempat yang boleh Ahlam luahkan masalah Ahlam yang tak teruk mana .. cuma diri sendiri jer yang fikir teruk dan membesar2kan masalah yang sebesar kuman 2..kihkihkih... maybe Ahlam ni seorang yang banyak berfikir baik buruk kot...huhuhu

Ahlam selalu jer rasa serba salah dan serba tak kena nak2 sekarang nih... aduihai!!! serabut pun ada.. banyak sgt yang Ahlam fikir.... padahal dekat dalam dunia nih ada lagi orang yang banyak masalah dari Ahlam... masalah Ahlam nih cuma masalah remeh temeh jer.... so sape2 yang baca blog nih jangan ada rasa  menyampah yer...hehehe macam Ahlam  bagitau kat atas tadi Ahlam lebih selesa luahkan masalah disini walaupun tak sepenuhnya Ahlam ceritakan... tapi Ahlam luahkan apa yang Ahlam rasa...

Ahlam sedar setiap masalah 2 ada jalan penyelesaiannya cuma kita perlu bijak untuk mencari jalan bagaimana untuk menyelesaikan dengan baik... tak semua manusia dalam dunia ni berfikiran positif... Ahlam pn kadang2 fikir negatif jgk... Ahlam pn tak taw apa yang Ahlam nak sampaikan sebenarnya...huhuhu tapi itulah semua orang dalam dunia ni ada masalah dia, bahkan boleh dikatakan semua kehidupan dalam dunia ni ada problem dia... ceh!! cakap owg puteh gtu...hehehe

tapi...setiap masalah 2 ada jalan penyelesaiannya... insyaAllah... ^-^v

*Ahlam nak kongsikan video nih... moga ia mebuatkan otak kita berfungsi untuk mencari jalan penyelesian terbaik dlm setiap masalah kita 2... *

beat ur problem today n move forwod...


dengar dia pnya moral of story 2...:)



*motif!!!.... sekadar gambar hiasan... :P*

p/s: senyum 2 pengubat lara, penawar luka, penyembuh masalah...insyaAllah... so senyum yer jangan masam2, marah2 ^_______________^V


13 comments:

  1. ujian dari Allah..be strong keyh..senyumm... :)

    ReplyDelete
  2. video matluthfi tu lawak hahaha...:D

    tabahkan hati dengan segala ujian :)

    ReplyDelete
  3. xpe,luahkan selagi boleh ye Ahlam,,=) kwn2 blogger sntiasa ade ,hihihi

    ReplyDelete
  4. Senyum selalu..senyum tak perlu bayaran, tak kena tol, percuma aje..senyum selalu!!

    ReplyDelete
  5. be strong ahlam. sudah mula mengukir senyuman. moga terus kuat.

    ReplyDelete
  6. kuat ye hadapi masalah tu and semoga dapat selesaikan masalah tu secepatnya..

    ReplyDelete
  7. Ahlam citer masalah kat blog pun, bukan citer details. Buat org tertanya2 jugak apa masalah ahlam ni sebenarnya. Pandai ye main tarik tali. Kekeke.

    Oleh kerana ini blog ahlam, ahlam berhak utk luahkan apa2 je yg ahlam rasa sesuai. Kalau org lain tak suka, tu dia punya pasal la. Yang penting, akak baca je.

    ReplyDelete
  8. terjah
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. awk walau kat mana pun awk share masalah awk klau awk lebih rasa tenang tak salah pun..mcm Na jugak berblog utk Na rasa hpy sndri ;))

    ReplyDelete
  10. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

    ReplyDelete
  11. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

    ReplyDelete
  12. Chill okey! Kalau rasa tension g terjun swimming pool lagipun dah pass swimming test kan, hehehe ;D

    ReplyDelete
  13. hehe. okey la 5 hari tak update. ade lagi yg lameeee dari tu. ;)

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS