Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

TED MOvie....

Assalamualaikum semua...


wahhh... dah lama Ahlam xupadate kan...hehehe sbnarnya Ahlam baru balik dari Johor...dan xberapa nak sihat sikit... ni pn baru jer buka blog kesayangan ni... okhe berbalik pada tajuk kita 2... TED Movie... cerita 2 memang best.. baru jer semlam Ahlam pg tengok dgn kawan Ahlam...

cerita ni best la jgk.. tapi AWAS jgn bwk kanak-kanak yang bawah umur (erkk dah nama kanak2 memeg bawah umurlahkan...huhuhu) sebabnya cerita ni penuh dgn kata2 kesat dan memeg xelok untuk tontonan kanak2...

memeg terlampau banyak kata2 mencarut dan kesat dalam cerita ni... huhuhu so xpayahla nk bawak adik2 korg p tgok cerita ni.. bwk tgok cerita lain la...hahaha klu yang dah dewasa 2 okla...huhuhu btw luoe nak tanya sape dah tgok citer ni cepat angkat tangan?????? hahahaha


 tgok gamabar mula2 dh rasa jangal...huhuhu
sib baik xde budak yg ikot kami tgok... :P

dia comelllll sgt...trus ingat En. Bebe sy kat umahhh sbb En Bebe kaler coklat gini hampir sama... rindunyaaaaa....huhuhu

dan kalaulahhhh

BlueBear aka MR Teddy saya gini  best jgk kan jadi buddy terbaikkkk...

memperknalkan BlueBear Ahlam kdg2 dipanggil Mr Teddy. yg tgah b ersiram sbb busuk sgt :P.. En bebe 
xde gambar la...huhuhu


sampai situ shaja... sekiannnnnn!!!...

p/s: mood blogking ada.. walaupn mata menistiskan air mata tanpa henti..(sbb sakit mata...hohoho doakan Ahlam cpt sembuh yer... ^-^v )

10 comments:

  1. semangat setia kawan itu penting. hoho. ;)
    done following u darl !

    ReplyDelete
  2. Semoga cpat sembuh ahlam.

    Jadi cerita ted tu berkenaan apa?

    ReplyDelete
  3. Tak tau citer ted ni..

    Comelnya..ahlam ada bear warna biru. :)

    ReplyDelete
  4. hmmm...tak tahu pulak ada citer ni..wayang ek...akak ni sejak beranak ramai ni jarang dapat tengok wayang...

    ReplyDelete
  5. RAMAI CKP BESTT..TAPI nA BELUM ADA MASE NAK TGK ;/

    ReplyDelete
  6. nice pos:) Post ini lebih baik Dari Yang Lalu :) Terus berkarya Y:) Mampir juga Y ke My Blog..:)
    http://rengga-tikus.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. semoga cepat sembuh ye,,

    ingt teddy2 ni cite utk budak2, nasib baik xajak adik2 nengok cite ni,,

    comelnye bear biru tu berendam ,hihi pasni mesti wangi

    ReplyDelete
  8. amboi..siap kena bersiram dah tu...:)

    ReplyDelete
  9. tak pernah pulak tgk iklan cite ni. hee.

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS