Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

BARAKALLAH MY NIECE

Assalamualaikum....



Alhamdulillah anak saudara saya Ayuni dan selamat menjadi isteri petang semalam 14/09/2014... mak saudaranya?????? entahlahhhhh bilanya (memang tahu dah akan ada soalan mcm ni so Ahlam terus bagi jawapan yer...) tunggu anak raja kot masuk meminang baru nak kawen.. hahahahkkk bak kata orang jodoh nih kita xtahu bila.. so sy tunggulah mungkin minggu depan ke, tahun depan ke, kita tak tahu kan.. semua ni ketentuan dari yang Esa.. 

well for my lovely niece and husben .. selamat pengantin baru dan moga berbahagia till jannah.. aminnn ^_^v sorrylah mak cik hang xleh nak balik sebab baru start kelas.. so payah sikit... huhuhuhu





suka baju n make up Yuni nih simple... cantikkan... cantikkan??? hehehe 

sebenarnya anak buah saya dah 3 orang dah kawen... minggu depan lagi sorang inshaAllah... yehyeh xlama lagi Ahlam akan post lak yang Ahlam dapat cucu.. wawawawawa sobsobsob.. bila tah nak post majlis kawen sendiri..kihkihkihkih




p/s: doakan mak cik diorang yg lagi 3 (termasuk saya cepat2 kawen... hahahahakk)

16 comments:

  1. aminn, semoga cepat2 bertemu jodoh ye... xpe, jodoh tuh rahsia Allah...cheer up! :D

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah. Datang sini. Baca2, tengok2 dan follow.. Jemputlah ke blog sy juga. Follow sekali. Heheh. http://haziyatulnajihah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. blogwalking ke sini.

    salam perkenalan dari ciklaili.com

    ReplyDelete
  4. jodoh itu kan rahsia Allah, siapala kita ni nk persoalkan...moga cepat ketemu jodoh utk Ahlam ye :)
    btw Murni pun student UUM n skrg ni tgh praktikal.salam perkenalan...

    ReplyDelete
  5. tahniahhh untuk anak saudara sis :)

    ReplyDelete
  6. amin...inshaallah dipercepatkan jodoh, :) akk follow sini ye.. :)

    ReplyDelete
  7. Dah kalau makciknya masih belajar kenalah sabar sikit. Akan tiba juga giliran makciknya pulak. Anak buah kena bantu masa tu jgn lupa:)

    ReplyDelete
  8. takpe kak. insyaallah jodoh pasti bertemu hafiz hamidun. hehehe.
    cantik baju warna putih. tahniah buat anak sedara akak.

    ReplyDelete
  9. salam, anda dtag utk Liebster Award..
    jemput singgah ke blog Murni ^_^

    http://murnimohdyusof.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    ReplyDelete
  10. tag untuk anda :P

    http://www.nooratikahramli.com/2014/09/liebster-award.html

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..tahniah juga terima org baru dlm family, seronokkan family semakin besar ~

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.. selamat pengantin baru buat anak sedara :)
    mungkin lepas ni jodoh mak sedaranya pula.. Ros doakan..

    ReplyDelete
  13. cantiknya pengantin! simple je. mudahan jodoh makciknya pon mendatang nanti :)

    ReplyDelete
  14. betul la, cantik dan simple je baju dia. Ahlam, akak doakan ahlam akan bertemu dgn pasangan hidup ahlam insyaAllah.

    ReplyDelete
  15. selamat pengantin baru kepada anak saudara akak :)

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS