Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Gerammmm!!!


Assalamualaikum.. hai sehabat blogger....



GERAM!!! asal Ahlam geram yer??? hahahaha... sebenarnya xdelah geram sangat tapi sakit hatilah jugak... Ahlam sejak semlam lagi buka Portal nih nk cek bungkusan dan berapa jumlah yuran pengajian tapi asyik xleh nk login jer rasa macam nak ambil leptop nih campak dari tingkat 2..... xpelah nak buat camner kan...wawawawa last sekali ahlam layan Youtube hahaha tengok cerita Melayu lama dan Melayu klasik..hambik kau!!!! sampai malam duk layan citer-citer tuh... hahahaha sampaikan kawan Ahlam si Intan tu tegur dia cakap Ahlam macam orang tua lama.. hahaha apapun memang layanlah...



bawang putih bawang merah in the house!!!!


syok wooo.. layan citer lama-lama nih... Ahlam rasa citer lama nih lg berkualiti dengan cerita sekarang yang tah paper tuh... mula-mula layan lagu lama patu tekan cerita kekasih awal dan akhir pastu duk layang cerita maria-mariana lah, gemilang, puteri impian, idola, pasrah,selubung blablabla last sekali semalam sebelum leptop tengok Ahlam tidur Ahlam tengok cerita nih... bawang puteh bawang merah... hahahaha seikhlasnya Ahlam lebih suka cerita-cerita zaman 90an, 80an dan seangkatannya.. sebab cerita-cerita itu semua ada nilainya dan kualitinya yang tersendiri kalau lawakpun mesti ada moral value dalam tuh.. tapi sekarang entahlah diorang nak untung jer kot.. Ahlam tak nafikan yang cerita-cerita sekarang pun ada jugak yang berkualiti tapi yang xada kualiti lebih banyak dari yang berkualiti... kalau lawakpun rasa macam lawak bo*#@ jer.. maaf yer.. teremosi lak.. kuhkihkih 

eh..eh..eh... lari tajuk lak Ahlam ni yer.. apa-apapun bila tengok cerita-cerita lama nih terus mood marah Ahlam hilang... hehehehe okeylah yer kawan-kawan Ahlam nak caucincau dulu.. tatatititutu








p/s: terima kasih yer kawan-kawan yang komen pada entry lepas yang mengucapkan tahniah dan tak lupa pada yang mendoakan Ahlam dapat jodoh cepat tuh.. hehehehe terima kasih tak terhingga.. bila baca tuh Ahlam senyum sorang-sorang n mulut nih  duk sebut AminAmin jer.. hahahakk






7 comments:

  1. sama la, anne pun suka layan yang lama2 punya.. malay movie, lagu2 lama, wayang hndustan yang zaman2 muda remaja dulu pun syok jugak.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. amboi... amin je ye.. meh la nak doakan lagi.. Seomoga Ahlam bertemu jodoh dengan lelaki yang soleh, rupa hensem, beriman, berakhlak mulia dan berhati baik. Waktu tu, bila dah jumpa dia, Ahlam akan rasa, berbaloi penantian Ahlam kalau dia yang sebaik itu diciptakan utk Ahlam. Wahhh... gitu.

    Mmmg akak perasan ahlam suka dgn pelakon2 lama, dulu selalu tukar profile picture kat fb guna gmbr pelakon klasik.

    ReplyDelete
  3. @anne nurain ak'alah betul 2.. cerita hindustan lama2 pon best gak...tapi xlarat nak layan sebab lamanya yg amat... tapi dulu suka layang hindustan lepas exam..heheheeh


    LydSunshine hahahaha... tq tq..aminnnnnn kihkihkih inshaAllah mudah mudahan masinlah mulut akak 2... eheheh.. perasaan ek akak sal pic 2.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Anak dara di rumah kakak tu pun sama. Walau baru 11 tahun tapi dia suka cerita lama yg hitam putih tu terutama cerita P Ramlee..

    ReplyDelete
  5. Cerita lama-lama ni memang takkan jemu untuk ditonton. Garis ceritanya masih lagi relevan sampai sekarang.

    ReplyDelete
  6. Salam jumaat yer ! apapun all the best n moga dipermudahkan segala urusan yer

    ReplyDelete
  7. Kk pun suka tengok movie lama. Movie sekarang, tonton sekali tak teringin nak tengok lagi..

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS