Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

BERITA GEMBIRA...

Assalamualaikum...


Alhamdulillah syukur pada Yang Maha Pencipta...dalam masa 2 bulan ini Ahlam dapat berita-berita gembira dari sahabat-sahabat Ahlam...  pertama kawan baik Ahlam time susah senang dekat Penang dulu time tunggu posting, Emy sudah selamat melahirkan baby boy yg comel, yang kedua lak kawan kamcing susah senang masa di UUM dulu time degree, Finie pun dah selamat melahirkan baby girl yg comel lagi montel dan yang seturusnya kawan suka duka kehidupan, Fina sudah selamat menjadi tunangan orang.. alhamdulillah dan yang terakhir lak kawan baik Ahlam sama course di UUM dulu p kelas sama-sama buat agsment satu group, Hayati aka Yati pun telah selamat melahirkan Baby boy... dannnnn yang last sekali my nephew, Najdan dah selamat menjadi suami orang.. Tahniahhhhhhhh buat kawan-kawan dan anak saudara saya.. hehehe



baby boy Emy... namanya Noh Naufal.. suka sangat namanya nih simple dan unik lagipun anak buah Ahlam ada sorang nama Naufal.. hehehehe comelkan baby boy Naufal nih... muka dia macam ayahnya adalah sikit tang maknya... btw untie Ahlam doakan Naufal jadi anak yang soleh dan patuh pada ibu bapa aminnnn...



baby girl Finie... namanya Alisha Aireena.. buat penat jer Ahlam carikan nama last2 bapaknya tak nak.. hahahakkk.. baby girl Alisha nih sangat bambam...matanya sepek ikot maknya rambut lebat ikot bapaknya kot... hehehehe btw Untie Ahlam doakan Alisha menjadi anak yang solehah dan patuh pada kedua ibu bapanya... aminnn


baby boy Yati.. namanya tak tahu lagi... Ahlam belum sempat berbual dengan maknya lagi.. apapun muka baby boy nih sebijik macam ayahnya.. hahaha btw untie Ahlam doakan baby menjadi anak yang soleh dan patuh pada kedua ibu bapa... aminnn


ni pengantin baru kite... alhmdulillah selamat.. moga najdan dan yana menjadi suami isteri yang baik dan bahagia sampai syurga.. aminnn 


gambar tunang Fina jer Ahlam xdapat nak uplod masuk.. hehehe btw Ahlam harapkan Fina bahagia.. inshaAllah bulan 12 nih berlangsunglah hari bahagia cik Fina kiter... hehehehe Ahlam happy sangat bila..
tengok kawan2 bahagia.. ^-^v







p/s: jangan lupe tekan2 iklan Ahlam yer..kihkihkihkih :P

5 comments:

  1. Bila kita doakan kebahagiaan orang lain...Insya Allah kebahagiaan kita pun dapat...

    ReplyDelete
  2. wah.. dah macam musim baby.. hehe.. tahniah kepada kawan2 akak :)

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS