Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

NAIK MENDADAK!

Assalamualaikum...



haluuu, morning!!!... apehal Ahlam pepagi buta dah menaip entry eh??? hahaha kalau biasa waktu nih mesti tengah membute lagi lepaas solat subuh.. hahakkk opss bakal mak mertua jangan marah noh! yerlah saya study tak pun saya siapkan tugasan yang meyesakkan kepala otak.. almaklumlah waktu produktif saya tengah-tengah malam 2/3 pagi-subuh...tu pun xdelah tiap-tiap malam hanya 2/3 malam dalam seminggu.. wawawawa  tapi pagi nih Ahlam terpaksa stay pas subuh walaupun mata rasa macam berat semacam, sebab semalam tidur lambat jugak... pagi nih bila fikirkan yang petang nih terpaksa ke Pulau Pinang tapi barang-barang tak siap ape lagi.. so cik Ahlam kena stay untuk mengemas barang-barang kelengkapan selama 4 hari... sebabnya esok Ahlam akan ke Lumut ada program, tapi sebelum tu kena p Penang dulu sebab kami akan bergerak dari sana... uwwwaaaa!!! menguap sikit... hukaloh anak dara!

ehhhh... jangan salah paham lak yer sal tajuk nih.. ni bukan sal naik berat badan... opss.. tidaklah pasal itu yer... memanglah berat badan Ahlam sudah naik bagai juara disebabkan hampir setahun tidak aktif.. alah pecah rahsia.. huhuhuhu tapiiii entry nih xde kena mengena dengan berat badan yang naik secara mendadak bagai juara tu... hahahakkk

okhe dan orite... balik pada tajuk kita pada hari ini yer... Ahlam sebenarnya rasa pelik campur syok sendiri sebabnya bila buka blog tegok pageviews.. perghhhh mak kau naik mendadak.. tak pernah-pernah sebanyak tu dalam sehari... erkkk peliklah jugak... hahaha tapi bila fikir-fikir balik wahhh.. ramainya mai blog cheq... maluuuuu cheq noh! tapi selepas tu peliks pulak???? tertanya-tanya.. ada blogger buat review blog cheq ka??? ehhh... aku ada timbulkan gosipppp terhangat abad ini ka???? hahaha feeling retis u... tapi apa-apapun terima kasih la  yer sebab datang jenguk blog saya.. hehehehe sambil senyum sumbing....



#tengok tu... cheq heran bin ajaib.... sebelum nih paling banyakpun dalam 40-50 camtu.. nihhh tengok sendirilah... hahahakk...#




baiklah.. sampai sini jer kot... Ahlam nak p sembung packing barang... hehehe.. oh ya.. dengan itu Ahlam akan membuat pengumuman yang Ahlam akan tak ada dalam masa 4/5 hari nih... sekian, terima kasih...






8 comments:

  1. hehe mkin rmi lh yg tgk blog ahlam :)

    ReplyDelete
  2. memang suspend tajuk tu.. aunty ni memang tengah menaik je ni..hee

    ReplyDelete
  3. Waah huntung lahhh. Tahniah yeee

    ReplyDelete
  4. jenguk blog ahlam. wahh, banyak gak tuu. keep it up ahlam!

    ReplyDelete
  5. wahhh tinggi dia naik tuh :D keep it up!

    ReplyDelete
  6. chaiyok2 hehe usaha tangga kejayaan

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS