Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Persiapan Hari Raya bersama Lazada Malaysia

Assalamualaikum...


halooo semua.. jom join Contest Riang Ria Raya 2015 bersama LAZADA MALAYSIA.
LAZADA MALAYSIA akan mengadakan jualan eksklusif hari raya selama sebulan bermula 11 june sehingga 15 july 2015 dan SPECIAL " Riang Ria Raya-Jualan Terhebat" bermula pada 24 june hingga 26 june 2015 iaitu selama 24 hari sebelum Hari Raya. LAZADA akan menawarkan promosi menarik serta tawaran terhebat lagi ekskulsif untuk pelbagai kategori selama 3 hari unruk membantu persiapan raya nanti.

apa lagi tunggu moh ler kita shopping untuk meraikan Syawal yang bakal tiba.. hanya dihujung jari sahaja... klik-klik barang dah sampai... hehehe


SILA KLIK BANNER UNTUK JOIN...


nak shopping boleh klik

http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya-2015/  



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Blooming lace Mix Jubah


cantik sangatttt!!!
Rekaan jubah yang sangat memikat hati.. Ahlam sangat suka perincian yang digunakan pereka terkenal Rizman Ruzaini ini pada bahagian atas jubah nampak menawan dan mewah...
Harga RM299.00.. kalau pakai hari raya nih memng Cik Ahlam meletopslah kalas kak temah yo!



Zarios Baby Pink Platform Pump shoes light Pink


Kasut Zorios Baby Pink nih memang mengujakan Cik Ahlam...  dengan warna pinknya yang cantik (i like pink kaler) kasut ini bolehlah Ahlam suai padan dengan jubah tuh... mesti gojes lagi menawan kan.. kalaulah Ahlam dapat kasut ini pakai hari raya mesti semua jeleskan.. hehehe
harganya pun berpatutan hanya RM79.20 jer... hehehe






Faux Crocodile Shopper Bag

Ahlam memang sangat teruja dengan bag tangan... tak sah kalau nak pergi mana-mana nak kena suai padan dengan pakaian dan situasi tempat tuh.. so bag Faux Crocodile nih memng sangat cantik nak-nak kalau Ahlam pakai dengan jubah dan kasut.. Meletups habis i... 
harganya pun sangatlah berpatutan iaitu RM47.00




p/s: Ahlam kalau nak beli baju mesti nak 'matching'kan dari kasut sampailah ke bag (dari hujung rambut sampai hujung kakilah katakan, lagi satu kalau beli dkt LAZADA nih just pilih-pilih jer mana cantik sesuai semua ada kan... hehehehe 



...dan lagi satu benda yang Ahlam paling nak ialah...


Butterfly Oven 28L B5226

Oven nih comelkan.. hehehe Ahlam dah lama teringin nak ada oven sendiri bolehlah Ahlam buat biskut raya banyak-banyak... hehehe
hargapun amatlah berpatutan cuma dengan harga RM 181.00 sahaja...



mesti korang teringin nak bargaya sakan di hari raya nanti kan... apa lagi kunjungilah LAZADA  dengan segera!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ini adalah Blogger Contest anjuran LAZADA Malaysia dengan kerjasama syaiday. 6 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah Gopro 4 dan Duit Raya! Untuk sertai Contest ini, sila ke blog sayaiday dengan ke link ini:

Senarai Hadiah:

Tempat Pertama: Gopro 4
Tempat Kedua: Duit Raya Cash RM150
Tempat Ketiga: Duit Raya Cash RM100
3x Duit Raya Cash RM50


menarik bukan... apa lagi yang anda tunggu jom shopping...
 ^-^v



  


5 comments:

  1. Klik klik aje yer Ahlam... All the best ^-^

    ReplyDelete
  2. Good luck Ahlam. Menarik betul kan:)

    ReplyDelete
  3. wahhh murah nya beg tangan tuh....kita ni giler beg tangan, tengok nak terbeliak mata kita...betul2 ni rm47 jer? pengsan....hihihih :D

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS