Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Akhirnya... Setelah Empat Tahun... ^-^

Assalamualaikum...


Akhirnya.. pada tanggal 25/06/2012... saya Ahlam Miera Sahafie telah berjaya menamatkan pengajian saya selama empat tahun di Universiti Utara Malaysia... Alhmdulillah syukur sangat2... terharu pan ada... sedih pan ada... wawawawa... paper pada 25 hb 2 lah paper yg terakhir Ahlam sebagai student di UUM ini... tapi paper last 2 susah sgt...huhuhuhu walaupapn Ahlam tawakal jer... moga segalanya dipermudahkan.. amin insyaAllah...
 Alhamdulillah syukur sgt2.. bayangkan 4 tahun 2... banyaknya dugaan dan peristiwa yang Ahlam lalui selama 4 tahun di UUm ni mesti lah Ahlam sedih kan nak tinggalkan dunia stdy n BUMI SINTOK yang disygi ni...huhuhu...


 *pastinya saya akan rindui suasana begini... sob... sob... sob... T-T*

*stdynya Ahlam sampaikan habis buku jatuh bertaburan... gara2 mencari nota yang bertimbun2 di atas meja... huhuhuhu*


esaknya Ahlam ajak rumate Ahlam ke Jitra...hahahah apa lag klu kuar ke Jitra nih.. ofkos la tgok wayang...hehehehe lepas gian la kata kan sebab Ahlam dah trlepas nk tgok Snow White hari 2 so Ahlam paksa rumate Ahlam tgok citer serammmm... hahahha kesian lak dia... kami tgok citer Arbraham Lincoln...





*filem yang trsngat nak tgok selain Snow Withe...*

samapai2 jer kat sana terus p beli tiket.. tapi wayangnya kul 5.20 ptg lambat lagi so kami p cari makan pastu ronda2... tiba2 ternampak Tuty Frutti... wahhh!!! Ahlam apa lag trus ajak rumate singgah sana... masuk dalam 2 rasa cam org sakai baru tgok dunia moden... hahahah sebabnya kami brdua xpernah dtg ke sini...hahahaha tapi buat2 cam pernah.. paastu siap ambik n bayar kami cari tempat dan apa lagi gelakkan diri sendiri ar... hahahahahahaha.. kelakar giler jer rasa... syokkan kuar time dua2 gadiz ini ABC... hahahaha pas duk lepak2 makan aiskrim 2 kami pn brgegas ke panggung wayang... tapi ada la lg dalam 20 minit  so kami pn duduk la lepak sambil pekena kerusi berurut yg ada kat sana.. syokkk jer hilang leguh2 kaki yg brjalan ni..hehehe


*hahahha.. kontrol cun.. tunggu bas... :P apala kan.. pakai lawa2 tapi naik bas.. ada aku kesah.. :P*
~utk pngetahuan semua ni kali kedua Ahlam pkai tudung cam gini..hahaha...~

*inilah rumate Ahlam... ini blognya..leh la usha2 jap..hehe*

*wahhhhuhuhu... bertutti frutti... jgn jeless...Ahlam curik yg Ila pnya...hehehhe...tamaknya*

*sambil tunggu panggung wayang buka.. so kita urutkan bdan yg lenguh2 nih...hehehhe *

*dkt benner filem Abraham Lincoln.. cerita yang bestt...hehehe xrugi tgok... *

*filem ni ak ditegok dlm masa trdekat nih...hehehehe terujanya... sy gila kartun(huhuhu..cam budak2 lak)*


*ada lagi tempat yang Ahlam prgi... heheh t Ahlam ceritakan yer...hohohohoho... k bye... jumpa lagi..!!!*

4 comments:

  1. syok nya akk g jejalan . yey ! :))

    ReplyDelete
  2. lepas ni mesti rindu suasana kampus kan...

    ReplyDelete
  3. ahlam cantik =) xsalah tengok kartun sbb sy pon suka kartun =)

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS