Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Musim Exam la katakan...

Assalamualaikum...


Ahlam nak kongsikan satu gambar nih...hehehehe... 




hahahahahahahahaha (gelak guling2...) ada yg terkena x? 

dugaan betullah FaceBook nih kan... tapi kalau nak seribu daya, taknak seribu dalih.. betul x?


maaf kalau ada yang terasa.. tidak berniat untuk menyakiti sesiapa... ^-^v


out~nk stdy~nk g mkn~nk solat..~but bising~xpe kuatkan semagat!!! wish me luck... tq


sumber Oh Media pic

13 comments:

  1. normal la beb, dulu put pun cam tu tapi bila study kena fokus la walaupun 10 minit, hehe anyway good luck dear ;D

    ReplyDelete
  2. hehehe.. taapi lain org lain caranya betul x? hahaha ok beb.. tq... ^-^v

    ReplyDelete
  3. hahahah... ada jugak sentap skit. Sama je keadaannye kalo bekerja. Berazam nak stop utk buat keja pastu smeinit je terus meronta2 nak tau update terkini.

    ReplyDelete
  4. gud luck ye..study..study jgn duk facebook je..hehehe ^_^v

    ReplyDelete
  5. hahhahaa..lyeen terasa..T_T
    HAHHAHA...padah bila teruja dgn FB..uwaaaa~~~

    ReplyDelete
  6. facebook ni memang dugaan betul.nak pulak kalau kaki main game facebook..lagi la parah..hehe

    ReplyDelete
  7. uittt kaki facebook betul la...ala tak salah kalau nak tengok fb pun tpi jgn la cmpi berjam2 duk mengadap...

    tapi senang jer mcm kwn azza disebabkan dye kaki fb last2 pkwe dye tukar password...selagi exam tak habis selagi tu la pkwe dye xkn bagi password tu... pe ag muncung itik la dye tu huhu

    mcm ney la cara terbaik xbo bukak fb dah hihihi

    ReplyDelete
  8. ahaks... semua org terkena kot?!? :p

    ReplyDelete
  9. hahhahaaa... pengaruh FB sngat kuat... sehari xbuka pon rasa mcm lain ja...

    ReplyDelete
  10. to all~ ragam manusia...macam2... hahahaha...

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS