Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Terpinggir...

Assalamualaikum...

apa khabar rakan2 blogger semua...  harap semuanya sihat2 belaka... alhamdulillah Ahlam sihat di sini... ^-^v  cuma Ahlam sedikit bz jer *ohhh alasan  lapok.. padalah xpon.. okhe Ahlam mengaku Ahlam xbz mana pn cuma Ahlam ketandusan idea jer.. xtaw nak update ape atcually ada jer idea 2 tapi xtaw nak mulakan entry macam mana...huhuhu

hurmmm... ari ni Ahlam nak buat entry luahan perasaan sape2 nak baca silakan tapi jangan muntah lak pasni..kihkihkih....:P

TERPINGGIR 2 lah yang Ahlam rasa skrg ni.. hurmm makin hari makin rasa cam 2.. kawan baik Ahlam pn dah macam xhiraukan Ahlam lagi serius dia buat Ahlam xwujud.. xtaw knape...mungkin sal Ahlam marahkan dia sebab dia mungkir janji dgn Ahlam.. yerlah sape xmarah klu dah janji tapi last minute cancel lak.. dah la kita ni susah payah cari tiked, call sana sini macam org hilang anak... bila esknya kita nak naik bas ada org lain yang bgtw kita yang dia xdpt pergi dan bukannya dari mulut dia sendiri.. sape xsakit hati....huhuhu dan tindakan kurang cerdik Ahlam ialah call dia n cakap kat dia sampai hati ko xbagi taw ak yang ko xnak pergi sedangkan ko dah janji dgn ak..tanpa sempat dia bg alasan Ahlam dah letak hp... cerdik x??? xcerdik kan... :( menyesalpan xguna dah.. banda dah jadi... maaf??? Ahlam xnak uncapkan perkataan 2 dkt dia sbb dah banyak kali dia buat Ahlam cam 2... so ni bukan pertama kali yang dia buat cam 2...

lepas dari peristiwa 2 dia buat Ahlam macam xwujud... Ahlam rasa terpinggir sangat2... sampaikan kawan2 lain pn macam 2 jagak.. bairlah yang penting Ahlam masih ada kawan2 blogger...hehehe ^-^v betul x??? betul kan...

*sekadar hiasan dan ada cerita disebalik gambar nih... nanti Ahlam ceritakan yer di entry akan datang...hehehe... kasi suspen skit...:P *


sampai sini sahaja untuk kali ini... ada lagi sebenarnya tapi xtaw nak olah camner...kihkihkih
tatata semua!!! jumpe lagi di next entry...  ^-^v

8 comments:

  1. ahlam rilex k, kwn2 blogger ade,,nape die pulak yg xnk kwn ngn ahlam ,padahal slh die, nth pape,,biakan jek

    ReplyDelete
  2. Laa.. ye ke kwn ahlam tu buat camtu? Betul ke itu kawan baik ahlam? Kalau dia betul2 anggap ahlam kawan baik dia, dia takkan buat cam tu. So, abaikan saje dia. Ahlam teruskan hidup macam biasa. Cari kawan baru. Dan nasihat akak... ahlam berbaik je dgn semua org. Jangan ada special kan org tertentu utk jadi kawan baik. Anggap semua kawan tu sama je.

    ReplyDelete
  3. sabar ye ahlam. moga bertemau sahabat yang lebih baik lepas ni.

    ReplyDelete
  4. hye blogger! Sabar ea.Hope lepas ni jumpa kawan yang lagi bagus dari dia. Hehe. Yep betul, kawan blogger ada. saya pun ada! :D Blogger-blogger ni sporting orangnya. hehehe (:

    ReplyDelete
  5. Sabaq ja Ahlam..masih ramai kawan Ahlam di dunia maya ni...

    ReplyDelete
  6. ahlam sabar yer n be strong..sy kan ada hehe

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS