Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

PINDAH RANDAH,KEMAS-KEMAS DAN DATABASE:P

ASSALAMUALAIKUM...


wahhhh!!! MALASNYA!! hahaha... jangan ingat Ahlam ni seorang yang pemalas yer...hohoho  Ahlam malas sebab kena pindah randah... huhuhu dahlah opis pindah tempat lain, sekarang kena pindah rumah pulak..hurmm

tersangat busylah Ahlam minggu nih... kerja bertembung... Ahlam kena buat database untuk unit banyangkan pegawai dengan anggota lain-lain pangkat beratus beb nak kena update 2 dan benda tu nak kena hantar ke MINDAF secepat mungkin... memang berpinar-pinar mata Ahlam nih ngadap leptop... rakan sekerja lak sibuk megemas opis Ahlam lak duduk kat tempat kerja tak bergerak-gerak..hahaha sory yer kawan-kawan tak dapat nak tolong...

sekarang ni lak pagi-pagi hari minggu Ahlam dah bangun mengemas bilik lama untuk pindah ke tempat baru...sebelum tu sempat lagi duk update blog kesayangan ni yer..kihkihkih...


*database oohh database.. sib baik dah setel...hehehehe *

*meja baru Ahlam bersepah-sepah lagi...huhuhu pening nak kemas macam mana...huhuhu*

*kemas-kemas jangan tak kemas...huhuhu*



p/s: okhe nak mengemas nih...hehehe jumpa lagi di next entry... sory tak cerita lak sal kucing 2.. nanti2 lah yer...adios!

18 comments:

  1. hai ahlam...akak pun lama tak singgah sini...kemas bersih2 ye...he he he

    ReplyDelete
  2. selamat berkemas Ahlam,hihih bz mengemas lah kn

    ReplyDelete
  3. Hehe , biasa lar ., awal2 berpindah memang banyak benda kena kemas ..,

    ReplyDelete
  4. sepahhhhnyaaaa
    hahahha ;D
    rasa macam nk tolon kemas kan je hihihi

    ReplyDelete
  5. Ahlam ATM ke? Mcm blogger niza romli..

    Kemas rerajin ya!

    ReplyDelete
  6. tabung botol susu ke tu ??
    cute je

    ReplyDelete
  7. Salam singgah.. cute la blog ni.. hehe..keep up the good work :)

    http://aizatbest.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Mmg malas pun berpindah. Bukan Ahlam sorang tau. akak pun paling malas nak pindah. kemas barang, pastu unpack.

    Eh, ada botol susu? Siapa yg menyusu tu? Kekeke. Selamat berpindah yeeee...

    ReplyDelete
  9. Ahlam kalau ada kat langkawi habaq la kat akak bleh kita jumpa

    ReplyDelete
  10. kemas jangan x kemas ok.. hehehhehe

    ReplyDelete
  11. wak pon X sukak citer psl kucing jugakkk.. shHKs

    ReplyDelete
  12. selamat berkemas ahlam. all the best :)

    ReplyDelete
  13. Sabar ye ahlam, biasa la tu dah namanya kerja, hehe

    ReplyDelete
  14. ahlam, gudluck yer..wat elok2 kt tempt kerja =)

    ReplyDelete
  15. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

    ReplyDelete
  16. dlm mood sibuk pun, siap jugak satu entry ni kan. hehe.

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS