Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

[Giveaway] Hello From Canada

Assalamualaikum...


Rajin lak saya semenjak dua menjak nih kan nak join Giveaway kan walaupun "busy'' dan internet selalu on/off.. hahaha walauapapun giveaway yg saya join kebanyakannya syarat-syaratnya tak susah macam giveaway ini... ^-^v 


sesiapa yang nak join lehlah klik-klik banner di bawah.. 



jawapan bagi soalan giveaway ini adalah....:


giveaway ini tamat pada
20 Dis 2014 




18 comments:

  1. Terima kasih ya joined. Good luck ^_^

    ReplyDelete
  2. Gd luck Ahlam! akak pun kalau GA simple tu mmg laju jer join. Maklumla internet akak pun jap ada jap takde.

    ReplyDelete
  3. selamat berjaya... saya belum berhajat nak ke Kanada lagi yer... lain kali mungkin

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari GA yang sama.. good luck ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  5. Good luck yea

    http://pengemudamerahjambu.blogspot.ca/2014/12/ga-giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  6. hii. sy singgah dari GA yg sama. salam perkenalan dan good luck! :D

    ReplyDelete
  7. Salam AHLAM ..Kak Lya singgah dari GA yang sama All The Best ya
    http://akifimtiyaz3.blogspot.ca/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html
    dONE fOLLOW SINI
    #761

    ReplyDelete
  8. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  9. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS