Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Muntah!

Assalamualaikum...


haluuuu!!!....


EErrkkk.. saya mintak maaf yer.. kalau tajuk nih membuatkan kawan-kawan blogger rasa tak senang ke apa.. hehehe.. sebenarnya nak citer pasal semalam... saya termuntah disebabkan..erkk.. xtahu sebab kompius sama ada En. gastrik or En. stress yang dtg menyapa (jangan cakap saya mengandung lak.. bila masa saya kawen..kihkihkih).. korang pernah tak bila korang stress korang muntah????? kalau gastrik tu pekara biasalahkan kalau muntah... hehehe ni pasal stress... bagi saya pulak saya akan mengalami sintom muntah jika stress tu dah tahap tak boleh nak tanggung dah... hehehe 


Dan semalam saya kejadian itu berlaku... huhuhu tapi saya tak pasti jika ianya disebabkan oleh Stress or Gastrik.. menang saya ada gastrik tapi kalau tak silap saya.. saya makan jer semalam... wawawa.. kalau stress, saya stress pasal apa?? hahahaha... tapi kan kadang-kadang bila kita stress kita sendiri pun tak tahukan sedar-sedar dalam hospital dan Doc cakap  kita pengsan disebabkan stress.. huhuhu... mungkin lain orang lain cara akibat menaggung stress tu kan.. hehehehe saya cakap macam saya nih Doc lak..kihkihkih 

Teringatlak pada semesta lepas.. pada satu hari tu.. time tu saya dekat library dalam pukul 4/5 pm macam tu.. saya mengadu dekat rumate saya yang saya sakit belakang dan saya rasa nak muntah... pastu dia cepat-cepat hantar saya ke Pusat Kesihatan Universiti sebab muka saya dah pucat lesi.. (kalau toreh dengan pisau nih memang tak kuar darah..) dia sendiri cakap dia takot tengok saya.. hahaha... tapi time 2 dah habis office hours so kami masuk bahagian kecemasan... bila pembantu Doc tu cek dia cakap mungkin disebabkan saya stress sebabnya nadi saya sangat laju... huhuhu

Tapikan bila kita stress nih jangan ambil mudah lak yer... bahaya... huhuhu.. oklah saya sebenarnya nak bagi tahu yang saya tidak akan dapat berblogger untuk beberapa hari... hehehe maaf jika saya tidak dapat membalas kunjungan anda semua.. inshaAllah nanti bila saya balik ke Kedah saya akan berkunjung ke halaman kawan-kawan blogger yer... saya akan balik ke Terengganu... yahuuuu!!!! 


tatatititutu!!! kawan-kawan doakan perjalanan pergi dan balik saya selamat...



9 comments:

  1. yer selalu juga dengar orang stress dan muntah... bagus sebenarnya mutah tu untuk pulihkan stress so jangan tahan

    ReplyDelete
  2. Tak pernah plak stress sampai muntah, Take care ye dik. Bahaya jugak ni stress. Sila tenang2kan fikiran. Balik kampung nanti jumpa mak, peluk mak kerap2. Boleh hilang stress.

    ReplyDelete
  3. selalu jugak kena, yg penting kena relaks selalu dik & jgn stress2 tau neway TQ ke blog KA even dah lama x menjenguk ke sini yer ..

    ReplyDelete
  4. wahh bahaya jugak yer kalau stress teruk2...jgn stress2 yer, jaga kesihatan :D kite selalu muntah kalau migrain, lepas muntah baru kebah sikit :D

    ReplyDelete
  5. take care..jhuu saya pun kadang-kadang g tu

    ReplyDelete
  6. Bahaye sebenarnye stress ni, saya lau stress kene migrain. huaa T.T

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS