Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Stress....

Assalamualaikum...

haluuu...


Hari ni Ahlam bagun pepagi lagi (4.30 am uallls) sebab semangat nak cari journal dan maklumat untuk research Ahlam tapiiiiiiii.... internet buat hal.. haish berjam-jam tunggu nak bukak satu-satu page bila boleh bukak xleh nak download lak.. huhuhu nasiblah kan time internet laju macam hangin hang xnak buat kerja, sibuk duk tengok cerita dekat Tonton... hahaha lepas stress xleh buka page library dan bila boleh buka xleh nak download lak kan.. Ahlam pun bukalah blog kononnya nak hilangkan stress dengan berblogwalking tapiiiiii.. hanya boleh bukak 1 page jer tu pun jenuh nak refresh... maka bertambahlah stress dihati nih.. huhuhu




"Eh cik kakak!! awat hang xp jer library xyah nak download2 bagai... " kan awatlah Ahlam tak p jer dekat librarykan, kan senang.. tapiiiiii Ahlam nih jenis rajin sesangat nak kuar (malas...huhuhu).. lagi-lagi kalau tak de kawan...so oleh itu, saya melepak jer dalam bilik nih... redha jer internet boleh ke tak.. hahaha.. Ahlam bukan apa... malas nak ke library sebabnya library dekat sini kena pakai formal dan dekat dalam tu sesangat sejuk!.. dahlah Ahlam nih jenis selekeh erkkk... selekeh yang kemas yer.. ada ker selekeh yang kemas? kihkihkih  (alasan!!!).... lagi pun hari ni ari minggu so library buka half day jer.. kalau p pepagi xsyok sangat Ahlam ni jenis suka p belah petang sampailah library tu nak tutup sebab time tu student tak ramai sangat...

Dan disebabkan itu, Ahlam pun duk lah membaca journal-journal yang lepas dan membetulkan mana yang patut dan maklumat yang tak dapat lagi tu Ahlam hold dulu...  sambil-sambil tu duk layang lagu-lagu Pak Jamal Abdillah! hahahaha mesti kawan-kawan blogger akan fikir Ahlam nih selera "orang lama"... hahaha  yerlah sebelum nih duk tulis entry pasal layan cerita lelama sekarang duk layang lagu Jamal Abdillah and the geng! pulak.. hahaha eh korang cer dengar dulu.. syok kot.. hahaha dan lepas tu sedar-sedar kertas journal atas muka dan tengok-tengok jam dah tengah hari.... huhuhu

Okhelah sampai sini jer kot.... nanti bila internet dah okhe Ahlam p jejalan yer.. hehehe 



p/s: sib baik ada Pak Jamal Abdillah n the geng xdelah stress sangatkan...kihkihkih




7 comments:

  1. Memang sakit jiwa kalau tengah semangat nak buat kerja tapi line slow.

    ReplyDelete
  2. Sabar je la.. Zumal pun dulu malas nakpergi library sebab etika pakaiannya. Siap kena tie bagai. Hehe..

    ReplyDelete
  3. haah la, baru perasan, banyak library kena pakai formal kalau nak masuk T_T

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  4. internet kat sini pun sama je.. cam siputt.. huhu. sadis tol. lol XD

    ReplyDelete
  5. Hehehe siannya.
    Internet buat hal di kala sangat diperlukan.
    Terpaksa pi library jugak tu.

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS