Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

#DEEP!

Assalamualaikum...



saya nak kongsikan satu gambar untuk semua...


#picfromfacebook

walaupun banyak mana peluang yang kita dapat jika Allah S.W. T kata bukan rezeki kita...dan sebanyak mana pun kita usaha jika bukan hak kita maka bukanlah mungkin ada sesuatu yang jauh lebih baik buat kita... hanya DIA yang Maha Mengetahui dalam segala hal.. usah kita pertikaikan...

saya tertarik dengan satu tweet di twitter... begini bunyinya (maaf xleh nak prt sc)
bila kita berdoa untuk sesuatu... Allah akan bagi respond in 3 ways
1. yes,
2. yes, but not now..
3. no, i have something better for you...

bila ditilek, diteliti... ada betulnya... qada n qadar...

maaf jika ada yang salah.. tegurlah dengan sebetulnya... ^-^v



wassalam....




11 comments:

  1. Zumal setuju sangat perkongsian Ahlam... Kalau bukan hak kita, dalam mulut pun keluar balik...

    ReplyDelete
  2. Betullah tu... tugas kita berusaha. Jgn menyerah semata
    Kalau memang hak kita ia akan mudah diperolehi.. kalau bukan apa cara sekalipun memang tidaklah.

    ReplyDelete
  3. betul... bukankah rezeki itu sudah tertulis sblm kita dilahirkan??

    ReplyDelete
  4. betul sgt! kalau kita sentiasa sematkan ni dlm hati kita, kita akan jadi manusia yg sentiasa syukur dan sabar.

    ReplyDelete
  5. indeed true! rezeki tu semua daripada Allah

    ReplyDelete
  6. indeed!! Gambar ni tepat sangat bila describe pasal rezeki and ketentuan Allah.

    ReplyDelete
  7. Salam kenal...singgah sini n terus jd folower #778...

    Yes indeed...

    ReplyDelete
  8. setuju. bersyukur seadanya.. bila rasa rezeki tak ada, pandang orang yang lebih susah dari kita..:)

    ReplyDelete
  9. Betul sangat gambar ni kan? Hmm. Apape pun kena banyak berdoa :)

    ReplyDelete
  10. setuju...pasti akan dapat antara cepat or lambat

    ReplyDelete
  11. memang deep sgt gambar tu...apa pun kita kena rajin berusaha, berdoa kemudian tawakal.

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS